onsdag 27 juli 2016

Vinsch jula

Kort syntetlina för vinsch , idealisk för att höja och sänka en snöplog. Säkrare vid avbrott och mer följsam än stålvajer. Smidig och kraftfull vinsch för fyrhjuling. Jag ska köpa en elvinsch till min stockkärra.


Tar gärna emot tips på en bra (läs stark, snabb och pålitlig) 12V vinsch med nylonlina och fjärrstyrning från Kina eller något annat billigt ställe.

Julas vinsch för 699:-, någon som testat? Sen kanke detta är sanning med modifikation. Men 8 snabbare för 300kr. Och jag har också hört positivt om CO vinschen sen de bytte till ståldrev. Anmäl till moderator Loggat.


Skippa hobbygrejorna hos Jula eller andra hobbybutiker,där kan snåljåparna och krångelpellarna köpa sina vinschar dvs hälften av detta forums medlemmar. Skaffa snabbfäste så kan du.

Tänk på att ta en vinsch som orkar dra med enkel wire så slipper du krångla med talja i båten. Till ev gnällspikar och . Duger den nåt till att ha i skuffen om man fixar eluttag som fixar hög ström direkt från batteriet? Kan man anpassa den till fast montage? Renovering och Bygg › Verktyg › ByggtillbehörCachadLiknandeVill du spara pengar? Stort lager och snabba leveranser.


Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör. Biltema och Jula , är det någon som testat dessa och . Biltemas känns lite vassare i halkskyddet. Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Bra på en slipprig ramp med grova skor men känns lite FÖR vasst barfota vid badturer sommartid. Julas känns lite mer lagom grepp, rejälare och lättare att hitta montering för också genom att de har . Borde väl mest bero på underlaget, hårt underlag så det rullar lätt.


På planmark behövs ju bara en liten kraft för att sätta släpet i rullning, borde inte kunna bli tyngre än 8oavsett hur brant det är så länge det rullar lätt. En blogg och hemsida om enkel ölbryggning i garaget!

Det jag vill undvika är en vinsch som kan rusa, det är inget drömläge när masten kommer ner. Friktionsbromsar kan släppa, och det räcker för att de ska falla ur ekvationen. För då rasar masten ner med en dj-la fart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.