torsdag 21 juli 2016

Rullställning säljes

Vi säljer byggnadsställningar till företag och privatpersoner. Vår affärsidé är lättbyggda och säkra aluminiumställningar till oslagbara priser. Vi är störst i Sverige och sålde över 180.


Alltid på lager, alltid till bra pris. Byggnadsställningar till företag och privatpersoner.

Handla direkt i vår webbshop! Nu kan alla handla Flexy rullställningar direkt från oss. Ni kan numera enkelt surfa in I vår webbshop och därifrån göra era beställningar, enkelt och. Rullställning Standard är lämplig för yrkeshantverkare och villaägare. Basmåtten x m är idealiska för interiör och exteriör användning.


Den vikbara basmodulen är mycket enkel att montera. Lätt vikt och kompakta mått gör ställningen smidig att transportera och förvara. Basmodulen kan rullas genom dörrar i .

Byggställningar säljes och köpes. Ställningarna är tillverkade i Europa och har bra kvalitet vilket borgar för bra arbetsförhållanden när du jobbar. Ställningarna kan byggas på så kontakta oss för vilka mått som du behöver använda så plockar vi ihop ett paket. Hej, har bestämt mig för att skaffa en egen aluminiumställning. Runt meter, plattformar bred.


Jula byggställning eller skylift? Denna ställning har klämskader på gavlar men utbytes medföljer. Det finns en defekt på ett krysstag man får leva med.


Bilderna är ej bra den skulle . PN Trading anordnar varje vecka konkursauktioner. Hos oss på Stegcentralen. Vi har i vårat sortiment både hantverkställningar, rullställningar och trappställningar.


Hantverkställningarna finns i både enkel och dubbel plattformsbredd. Layher erbjuder professionella och säkra fasadställningar som du monterar snabbt och enkelt. Välkommen att kontakta oss!


Layher säljer byggnadsställningar, ställningssystem, väderskyd rullställningar samt scen- och läktarsystem. Alla byggnadsställningar från alla leverantörer finns på MaskinNet.

Vi svarar alltid i telefon och vi finns alltid där det behövs. Vi löser era problem med fasad-, industri-, och rullställningar , väderskydd och hela intäckningar. Dessutom monterar vi och hyr ut protect paneler, aluminiumställningar, ställningsalarm, byggstaket, hissar och klätterplattformar. Står ni inför ett ställningstagande . Säljer en rullställning zip up orginal.


Det är en kryssmodell med inbyggda bommar. Låsbara hjul Den är i fint skick Höjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.