onsdag 20 juli 2016

Hyra avspärrningsstaket

Här hittar du Ramirents utbud av avstängningsutrustning. Behöver du hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats? Ramirent är ett av de ledande företagen inom maskinuthyrning med ett brett sortiment av moderna och välservade maskiner.


Staketen är klämfria då yttersidan består av helplatta, du kan exempelvis ej köra emellan händer eller armar o riskera att de fastnar vid en så kallad vågrörelse. Vi hyr ut tillfällig belysning, el m. Tillsammans med en partner kan vi erbjuda .

Moms tillkommer på alla priser. Priserna nedan avser dygnshyra. Kortast hyrestid: dygn.


Lättarbetade unika robusta staket , avstängningshagar, TA-balk och stängsel för effektiv avstängning och trafikledning vid byggen och vägarbetsplatser. Ett lätt och snabbmonterat staket med dubbla X2-reflexfolie, fäste för lyktor och integrerade fotplattor. Tåligt material ger lång livslängd. Lättmetallstege, 0m, , 75.


Trappstege justerbara ben, 6 81. Skärbord isolering, 7X64m, 6 81.

Vi kan leverera den typ av staket som passar just ditt evenemang bäst. Alla våra stakettyper uppfyller de högsta säkerhetskraven både för publikens och . Hyra tält och möbler Rent a Tent. Transport, montage och nedtagning.


Jouren ingår utan extra kostnad. Rektangulärt bord 1x 80. Vill du känna dig trygg med staketen som står mellan publiken och scenen? Då har du kommit helt rätt.


Som depå för Svenska scenstaket tillhandahåller vi scenstaket som både tål höga belastningar och som samtidigt är smidiga och lätta att hantera och transportera. Avspärrningsstaket x m. När ni endast nöjer er med det bästa är vi det självklara . Tält att hyra är den perfekta lösningen för att tillgodose ert behov av lokaler oavsett säsong. Våra tält med pvc, glasväggar, isolerande väggar . Vi erbjuder uthyrning av stängsel och belysning. Handsnickrade av en äkta dalmas Stolparna har varierande höjd med upp till 8mAnvänd som entrédekor till att dela av . Få ordning i kön med våra avspärrningsstaket , bikeracks i stål eller plast ( inomhus) med en höjd på ca meter.


Spärra av ett område för publiken. Höjden är meter med låsklammer så man inte kan lyfta isär staketen.

Vi har även högre staket för att t ex inhägna ett område. De är i första hand till för publika evenemang . Vår flexibla Regulaserie anpassar sig efter kundens behov. Välj mellan två olika bredder och en längd som kan justeras individuellt i sektioner om meter.


Offereras individuellt inför varje skräddarsytt arrangemang. Pagoda-monteras alltid av Rent a Tent. Finns i två varianter: med fast fot och med löstagbar fot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.