måndag 25 juli 2016

Internetworld topp 100 2017

Vinnarna presenteras på Internetworld. De hör alla till eliten, till de hundra bästa i Sverige . Det har blivit dags att avslöja Sveriges 1bästa på nätet. Sveriges e-handelssajter skulle kunna fylla en hel Topp1-lista - så hög är kvaliteten.


Det blir svårare för varje år att sålla bland guldkornen och tvingas välja bort vassa sajter.

Modesajterna ligger som alltid långt fram, med produktpresentationer som ofta är strålande. När det gäller användandet av sociala . Svenska kommuner håller en hög och jämn kvalitet på nätet. Det blev följdaktligen en hård strid om topplaceringarna i årets upplaga av Topp10 men här är de fem kommuner som lyckades nå det absoluta toppskiktet.


E-handeln växer sig allt starkare för varje år som går. Och våra svenska e- handlare ligger i frontlinjen för att göra sajtupplevelsen ännu mer tilltalande för oss konsumenter. En riktigt bra e-butik säljer inte bara produkter, den säljer en hel livsstil med hjälp av rätt innehåll och aktivitet i sociala medier.

Denna något slitna marknadsföringsslogan känns faktiskt helt berättigad när man surfar runt på turismsajterna. Här är sajterna som intar tätpositionerna på årets Topp100-lista. Nu avslöjar vi hela listan på Sveriges Topp1– sajterna som utmärker sig och förtjänar vår alldeles egna guldpeng. Det är de redan etablerade jättarna som gör upp om underhållningssugna svenskars gunst på nätet. Och det är främst streamingtjänsterna som lockar.


Numera kan vi sköta de flesta bankärenden från en app i våra mobiltelefoner eller via webben. Bankerna och försäkringsbolagen förväntar sig också att vi gör allt mer själva, något som ställer höga krav på användargränssnitt och struktur. Vi är väldigt glada över att vinnaren i kategorin livsstil är Kungliga Operans nya webbplats. Det känns väldigt smickrande att Operan är vinnare då utmaningen bestod i att skapa en ny,. TUI: s helgjutna digitala närvaro.


Läs hela InternetWorlds motivering här! Top twenty Internet countries in the worl comparison internet penetration and population statistics with the world. Utvecklingen är ständig och vi måste alltid se till vad som är bäst för våra användare och att alltid tillgodose deras behov, säger Sara Mostofizadeh.


Hi there Ingrid Persson, chief communications officer at Linnaeus University. Insights und aktuelle Trends für die Zukunft des E- Commerce. Internetworld är även arrangör av det branschledande eventet Webbdagarna, som hålls i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.