torsdag 28 juli 2016

Ströläkt pris

Bärläkt har till uppgift att skapa ett underlag för takpannan att vila på. Man placerar alltid ströläkt mellan takpappen och bärläkten. Den distans som ströläkten skapar, är nödvändig för att vatten skall . Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Hos oss på Byggmax hittar du flera olika typer av läkt. Läkt till takNär du ska lägga ett tak behöver du flera typer av läkt.

En stabil och ordentligt lagd konstruktion är en förutsättning för att hela byggnaden ska . Observera att flera olika längder förekommer och dessa kan variera beroende på var du bor i landet (se nedan mellan vilka längder som kan komma att levereras). Alltid bra pris : Antal: x 1. Läkt används främst på tak som underlag för takpannor, Denna produkt säljs per meter och levereras i fasta längder. Med läkt kan man skapa ett underlag för exempelvis läggning av takpannor.


Finsågat thermowood furu 21x92mm. Leverantör: Moelven Wood AB. Hos BAUHAUS hittar du flera sorter av obehandlad läkt, trekantsläkt och sågat virke olika längder och dimensioner.


För aktuell lagerstatus, vänligen konta.

Kollade sedan runt lite själv på matrial och tog lite beskrivningar på hur det ska göras och även kontakt med en pensionerad snickare som hjälpte mig. Slutnotan då hamnade på 65k ink alla plåtarbeten tegel bär o ströläkt. Då köpte jag riktiga tegelpannor och inte betongtegel som firmorna som offererat vill . Själv fick jag klen ströläkt 12mm el.


Vad kostar det att byta tak? Här kan du se prisexempel och våra detaljerade offerter. Indelade i valmat tak, mansardtak, sadeltak i olika kvadratmeter storlekar.


Vi har gett ca pris på ett tiotal taktyper. När man byter tak så byter man oftast vindskivor, takavvattning, diverse huvar, övriga plåtar m. SV: Lägga om stalltak, pris , tips på bra plåt. Att spika bärläkt direkt på undertaket är som att be om problem med en ruttnande konstruktion - om vattnet kommer in under plåten kan det inte rinna bort. Spåntak av furu och gran med tjocklek ≥ mm uppfyller europeisk brandklass.


Använd alltid ströläkt och bärläkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.