torsdag 21 juli 2016

Vad gör en teknisk säljare

Det finns en stor efterfrågan på säljare med teknisk kompetens idag. På så sätt är man garanterad viss minimiinkomst men kan samtidigt tjäna ganska mycket om man är en duktig säljare. En säljare har många dagliga kontakter.


En teknisk säljare måste kunna sätta sig in i kundens situation och hitta produkter och systemlösningar till olika typer av problem. Säljaren gör bland annat kundbesök, offerter och dimensioneringar.

Det är ett fritt och utvecklande arbete. Bli efterfrågad av företag inom teknik och industri både i Sverige och utomlands efter YH- utbildningen teknisk säljare. Learning Partner har ett starkt nätverk i näringslivet vilket gör att utbildningarna är anpassade för att möta arbetsmarknadens efterfrågan. Lediga säljjobb på svenska industri-, it-, och teknikföretag. Teknisk säljare , key account manager.


På Ny Teknik Jobb hittar du jobb som teknisk säljare , försäljningsingenjör och fältsäljare på några av Sveriges mest spännande företag. Saco har samlat information för den som arbetar som eller vill utbilda sig till säljare. Vad jobbar man me vad tjänar man, hur ser arbetsmarknaden ut?

Intervju för jobb som teknisk säljare Arbetsliv och arbetsmarknad. Vad ska jag tänka på imorgon förutom att ha hyggliga kläder på mig och slipa lite extra på mina formuleringar innan jag haslpar ut mig dom? Du tänker fel men det gör inget eftersom du inte kommer att få något av jobben. Att arbets som teknisk säljingenjör, någon som har erfarenhet.


En teknisk försäljare, som ibland kallas en försäljningsingenjör, är vanligtvis baserad på sin kunskap och bakgrund inom vetenskap, teknik, eller teknik som han kombinerar både ansvar. Som teknisk säljare är arbetet med försäljning lika viktig som din tekniska kompetens. Nedan finns lediga jobb för dig som vill arbeta som teknisk säljare. Säljare är ett utåtriktat arbete som erbjuder många olika karriärvägar.


För att bli en skicklig säljare bör du ha sinne för affärer, gilla att arbeta på ett resultatfokuserat sätt och vara bra på att känna av andra människors behov och önskemål. Säljutbildning för tekniska säljare och konsulter tar vi fram konkreta inledningar för mötesbokning som hjälper ert företag att skaffa nya kunder. Inledningarna skräddarsys för just den tekniska produkt eller tjänst som ert företag säljer. Vi gör riktade samtalsmallar för inköpare, tekniker och andra viktiga målgrupper.


Söker ni engagerade och professionella tekniska säljare ? Med Rubino som rekryteringspartner erbjuder vi er professionella tekniska säljare. Välkommen till Rubino, vi rekryterar tekniska försäljare till företag som värderar rätt rekrytering. Rekrytering av säljare och vägledning är vad vi gör bäst!


Medellöner för detta yrke och andra inom Försäljning, marknadsföring, samt annan nyttig statistik.

Roth Nordic AB söker en teknisk säljare med säljansvar för Göteborgsregionen. En, kompetent teknisk support, projektchef, och administrativ. Göteborg Vi söker nu efter två affärsinriktade säljare med några års erfarenhet av teknisk försäljning. En till respektive säljteam för energigas och petrokemi. Det som är bra med att arbeta här är . Region Väst – distrikt ”centrala Göteborg”, där du bearbetar byggentreprenörer och deras underleverantörer,.


Du har koll på hela byggprocessen, vem som gör vad och när i ett byggprojekt. Utöver detta har vi distributörer i mer än länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen. Kvalitet och innovation har varit.


Kundkontakt, problemlösning och effektivisering för våra kunder, att vinna order och kunder är vad som driver dig. En del vill utveckla sin kunskap inom ett specifikt område och försöka bli bäst på det de gör. Andra vill bli mer generalister och få möjlighet att styra en del av verksamheten.


För oss är det viktigt att du som medarbetare tar inititativ och talar om vad du är intresserad av. Genom vår egen skola, Elektroskandia Business School, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.