tisdag 26 juli 2016

Bonnet snöslunga

Vår bandmodell i segmentet tvåstegsslunga med 302cc, 76cm arbetsbredd. LED belysning, värme i handtagen samt 220V elstart. Vår största modell i tvåstegsslunga-segmentet med 420cc och 108cm i arbetsbredd.


Vår mest populära modell i segmentet tvåstegsslunga med 265cc. Användsningsområde: Lämplig för medelstora områden eller platser med mer snö.

Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdsmaskiner. Välkommen till PriceRunner! Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Den första snön brukar falla rätt plötsligt i Sverige och då är det bra att veta att man kan ha en snöslunga hemma inom tre dagar. Vi har också serviceställen runt om i hela Sverige, avslutar Simon. Läs mer om företagets snöslungor på bonnet. Här finns även mer information om andra redskap för .

Jag har läst en del på forumet om snöslungor. Med de kunskaper jag fått, så har jag valt ut några möjliga objekt. Då jag aldrig har kört en snöslunga och därmed inte har någon erfarenhet av dem, så tänkte jag kolla med. Köp din snöslunga på bonnet. Vilken snöslunga är bäst för dig?


Här är flera modeller, både billiga och kraftigare snöslungor från Stiga, Honda, Husqvarna, Al-ko, Toro, med flera. Tvåstegsslunga med hk stark motor. Hos Granngården finns bäst i test-snöslungor från AL-KO, Stiga och Ryobi. Köp snöslunga i butik eller direkt online med fri frakt här. Bonnet Snöslunga HK - Sverige - Bonnet Snöslunga 212.


Vår instegsmodell i tvåstegsslunga- segmentet med hk stark motor. Specifikation: Motor: hk, 4-takt Kastlängd: m . Mascus has these Bonnet snöslunga hk snow throwers for sale. Du hittar identifieringsskylten på motorn.


Kopiera all information på skylten till nedanstående utrymme. Varmt välkommen till bonnet.

Denna manual gäller för 5. Var med oss när vi skapar något. Planerar du att köpa en snöslunga inför vintern? Välj i så fall en modell som passar dina behov och förutsättningarna där du bor.


Tänk också på hur du använder slungan – så att snöröjningen inte leder till osämja med grannarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.