måndag 25 juli 2016

Edge slipmaskin sandpapper

Slippapper till EDGE finns i flera olika grovlekar. Sandpappret är dubbelsidigt och varar därför längre än vanligt sandpapper. Resultatet blir jämt och fint och risken för rosor och färgskiftningar är minimal.


Maskinen har bra dammkontroll och pluggas enkelt in i ett vanligt . EDGE slipmaskin slipar i alla riktningar oavsett fiberriktning på trät.

Slipa parkettgolv med EDGE - slipmaskin. Edge är en golvslips maskin med funktionen att slipa åt alla håll, Samtidigt som den tar en större yta emot den traditionella golvslipen. EDGE är så enkel att alla kan använda den!


Edge har en smart auto stop funktion som stoppar maskinen från att stå stilla och skada ditt golv. Vår klassiska golvslip använder sandpapper som finns i Kornstorlek. Timelaps - Slipning av altan med HTC4och EDGE golvslip.


Ytbehandling med Rubio Monocoat Grå. Det unika består främst av två saker: Den kan slipa in i hörn och utmed kanter!

Den är otroligt enkel att använda även. Vårt stora sortiment av slippapper kommer erbjuda dig precis det slippapper du behöver till din slipmaskin ! Vårt slippapper kommer från en mängd kända leverantörer såsoRyobi, . Hej, Funderar på att hyra en edge slipmaskin för att slipa mina parkettgolv. Med HELG menas fredag till måndag, eller mellan annan helgdag. Med DYGN menas från helgfri vardag till helgfri vardag utan helgdag mellan. Tidpunkt för lämning och hämtning enligt ök.


Priser hyra maskiner och material (inkl moms). Hej, Bor i ett trettiotalshus där den förre ägaren tog fram furuplanksgolvet i vardagsrummet (c:a kvm). Han lutade golvet som gav en fin ljusgrå nyans.


Nu har det gått ett antal år och två småbarn har slitit hårt. Har ni några råd att ge en amatör? Golvet ser ut som f-n nu.


Man kan hyra golvslip på K-Rauta . Denna gång var det dags för första betongslipningen i Uppsala, plattan som är gjuten i somras har torkat ordentligt. Nu var det dags för slipning av den så kallade betonghuden som måste slipas bort innan målning. Till ojämnheter som slipmaskin inte kommer åt, används en skrapa .

EDGE – slipmaskinen som ALLA kan använda! Samarbetet ger oss ett komplett sortiment högpresterande golvslipmaskiner. Jag är på jakt efter en slipmaskin för att slipa golvet i nya huset. Slipmaskiner för uthyrning. Hyrde en Edge golvslip, två dagars hårt jobb 20h maskintid (borde kört mera, läs nedan), sen lite puts runt kanterna med en excentermaskin och en slipmus i hörnen . Det här behöver du för att slipa din yttervägg:○ Kloss○ Sandpapper ○ Kloss med inbyggt sandpapper.


Du behöver till exempel en slipmaskin med en starkare motor om golvet du ska slipa är hårt slitet eller är av hårt virke. När ytan är jämn och lack eller färg är borta slipar du med finare sandpapper utmed ådringen. Det rengjorda golvet slipas första gången med grovkornigt sandpapper. Om det skulle vara så att man inte kommer ända ner mellan brädorna och det är färgskiftningar kvar kan man använda sig av Edge gröna Skurborste.


Den sätter man på istället för slippapper och går över golvet en vända till med såpa. Var noga med att rengöra golvet noga innan ytbehandlingen påbörjas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.