torsdag 28 juli 2016

New york stadsdelar

Om varje borough var en egen . Från Little Italy och Chinatown till Greenwich Village och Lower Manhattan! Det är här stadens hjärta slår som snabbast. Dem fem stora är Manhattan, Brooklyn, Bronx, Staten Island och Queens. Wall Street och finansiella centret i USA finns på den . Göteborgs stadsdelar - Centrum, Majorna, Linnestaden, Hisingen m.

Varje stadsdel har sin egen unika kultur – alla skulle på egen hand kunna kallas för storstad. Denna kategori har följande underkategorier (av totalt 5). New York City och the Big Apple. Stadsdelar i Bronx (sida).


Mest besökt är förstås Manhattan, men Brooklyn blir allt hetare. Särskilt den hippa stadsdelen Williamsburg lockar många besökare. Hade din mamma vart i NYC och varnade dig utifrån det? Jag har ju bara erfarenhet av dagens NYC men vet att det va betydligt ruffigare förr.


En ny musikscen växer fram.

Det spelas jazz flera kvällar i veckan på ställen som Lenox Lounge, Londel´s Supper Club, S:t Nicks Pub och Well´s Famous Home of Chicken and Waffles. Förhoppningsvis blir det även fart på den försenade upprustningen av Minton´s Playhouse där storheter som Charlie . I omgivningarna ligger flera berömda New York - stadsdelar , finansiella institutioner och landmärken som sätter sin prägel på stadens skyline. De 5gästrummen och sviterna är bekväma, moderna, rymliga och inredda i en varm färgton.


I New York finns något för alla. Läs mer om att bo på hotell i New York och stadens olika stadsdelar , områden och sevärdheter. Empire State Building, Times Square, Frihetsgudinnan m. Fram med checklistan och börja bocka av! Men det finns mycket mer! Central Park, helikoptertur, gospel i Harlem, middagskryssning runt . Det här är den största restaurangveckan någonsin där 3restauranger från stadens fem stadsdelar deltar och erbjuder förmånliga . NEW YORK – STADEN SOM ALDRIG SOVER.


New York är om något en spännande och dynamisk stad där det är möjligt att uppleva lite av varje. Den är fylld av konst, kultur och shopping samt ett rikt café- och restaurangliv. Staden har mer än 1olika nationaliteter.


Hotell i New York vid Waterside Plaza.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.