tisdag 26 juli 2016

E böcker gratis ipad

Med appen kan du samla alla dina e-böcker och PDF-filer i en och samma läsare. Du kan dessutom låna böcker från ditt bibliotek, och läsa dem i Bokons app. Ladda ner gratis från App Store!


Detta är en gratis och ganska enkel process, som gör det möjligt för dig att läsa din kopieringsskyddade e - bok på upp till sex olika enheter genom att ange samma Adobe-ID på alla. Book Search - Gratisböcker för iBooks och mer! Appen är enkel att använda och gör det bekvämt att läsa och lyssna på ljudböcker.

Du kan exempelvis ändra storlek på typsnittet och . Så här gör du för att låna hem böcker på din Ipad helt gratis. De läsappar vi föreslår är gratis , men det kan förekomma reklam och alla är inte på svenska. Dito-appen är optimerad för iPad och ger dig möjlighet att läsa tusentals e - böcker. Tanken med dito är att alla som älskar att läsa ska kunna älska e - böcker.


Vi har gjort det snabbt, enkelt och smidigt. Alla köp på ett ställe, massor av inspiration, boktips och hjälp att komma igång - med dito hänger allting ihop. Tryck sedan på knappen ”Authorize”.

Bluefire Reader från App Store. Många svenska barnböcker finns att låna helt gratis via bibliotekens hemsidor. Lånar man via biblioteket är det . Auktorisera Aldiko med ditt Adobe-ID genom att klicka på menyknappen (övre vänstra hörnet) , . Men det hindrar inte att den som vill lätt fyller semesterns läskvot digitalt. E - böcker har inte fått samma genomslag i Sverige som i USA.


Läser du på engelska eller kan tänka dig att låna på bibliotek är det dessutom inget problem att hitta böcker utan att behöva betala en enda krona. Det får du genom att skapa ett konto hos adobe. Du behöver ett Adobe ID. Du hämtar appen gratis i Appstore om de inte redan finns på din enhet. Välj skaffa ett Adobe-ID.


Godkänn appen för bibliotekets e-böcker . Starta appen och logga in med ditt Adobe-id. Har du inget Adobe-i klicka på Create a free Adobe ID och fyll i nödvändig information i fälten. Klicka sedan på Create. När ordet Success syns, klicka på Back för att gå tillbaka till inloggningssidan.


Readmill är gratis och finns att ladda ned här.

Välkommen att låna e - böcker och e-ljudböcker från Elib! För att låna bibliotekets e - böcker behöver du bara ditt lånekort och en pin-kod. Du får låna maximalt två e- ljudböcker under en vecka. Båda apparna är gratis och du hittar dem där du brukar ladda ner appar. Har du lånat en e - bok och en e-ljudbok under samma vecka går det inte att låna något nytt förrän sju dagar efter det att du gjort det första lånet.


Det är gratis att installera. Den rekommenderas om du lånar böcker från bibliotek eller köper böcker med kopieringsskydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.