onsdag 27 juli 2016

Gardinstoff til hytte

Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. I tillegg har vi ledende merkevarer som Durance, Tine K, Pukka, Voluspa,.


Alt om hytte - Norges største hytteportal. Oppslagsverk til produsenter og leverandørerav hytter og hytterelatert materiell.

Vi syr dine gardiner til konkurransedyktige priser og i tillegg av ca. De fåes med legg, rynkebånd og som liftgardiner, panelgardiner og gardiner med ringer. Besøk en av våre butikker og få et uforpliktet tilbud. Finn vårt store utvalg her.


Klikk her og finn inspirasjon i vår gardin katalog . Drømmen var tykke, lange gardiner i ull, med striper i blått, grått, beige og offwhite. Men da hytta stod ferdig og prøvene ble testet, falt valget på helt enkle offwhite gardiner. Jammen godt vi ikke hadde kjøpt metervis med dyrt stoff (for mange av hyttegardinstoffene er ubehagelig dyre) og sydd dem på mål!

I forrige uke leverte vi gardiner til hytte ved Mosetertoppen på Hafjell! I dag kom det bilder av resultatet! Vi har både møbelstoffer og vanlig gardinstoffer til bruk i hytter. Ullstoffer har vært en klassiker i som.


Her er vi ute på interiøroppdrag i Gol på en hytte i fjellet. Vi selger stoffer, sytilbehør, symaskiner, service på alle symaskiner. Her finner du markedets bredeste utvalg av stoffer, bånd og blonder. Kom og besøk oss i Lillestrøm sentrum. Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta , på fjellet.


Gulvet er malt i lysegrå farge og sofaen er mørkegrå. Vi beveger oss stadig mot vår og sommer, og alt flere fjellhytter lukkes igjen og pakkes bort. Men har du tenkt på hva solen kan gjøre med interiøret. Dette er den samme følelsen som skal oppnås i hytta vinduet behandlinger. Dette er grunnen til vinduet bandasjer bør være enkle og tekstiler skal se naturlig.


Dette betyr ikke at valgene er begrenset, tvert om det motsatte, er det mange forskjellige stoffer, gardin typer og tilbehør som vil hjelpe deg å oppnå dette naturlig, . Bli inspirert og kjøp rullegardiner, liftgardiner etc. CC Gardiner er en grossist som leverer gardiner og interiør til butikker i hele norge.

Da min bygg-ekspertise er heller dårlig, har jeg fått hele ansvaret for interiøret! Hytta har åpen kjøkkenløsning med stort hvitt kjøkken med eik benkeplater, stor eik spisestue samt stor stue. Derfor er det viktig å tenke seg om før man går ut og kjøper nye gardiner, slik at valget skal bli det rette for deg og din hytte. En gardin kan henge ganske lenge uten at den trenger å vaskes, men det avhenger selvfølgelig av slitasje og ikke minst fargen og kvaliteten på stoffet, sier Lena Tingström i . Kid har Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner til alle hjem og alle rom. Velg blant mange fantastiske materialer, farger og mønstre.


Da er den minste ungen i seng, så da kan jeg få blogget noen hyttebilder. Kjøp på nett eller i butikk. Drar dere kjensel på denne hytta ? Både Fredrik og elsket denne hytta , spesielt . Vi har et stort utvalg av GARDIN STOFFER, MØBELSTOFFER OG DUKSTOFFER fra mange anerkjente leverandører - på rull, i butikken. Vår egen systue, skreddersyr. Oslo´s beste utvalg av gardin - og møbelstoffer som passer til kjøkkenet, stuen, soverommet, kontoret eller til hytten.


Nå får du rabatt på ferdigsydde gardiner i mange farger, kvaliteter og mønster. Usikker på om gardinen passer? Bytt hvor som helst når som helst! Når du velger gardiner til hytta , kan det være lurt å tenke på å bruke lystette gardiner, eller fôr i gardinene.


Fôret gardin med lin og ull. De har det nesten finere på hytta enn hjemme, både når det gjelder gardiner, liftgardiner og fullt interiør, poengterer hun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.