fredag 22 juli 2016

Smarta prylar till bilen

Grejer som underlättar och hjälper dig göra vardagen i eller med ditt fordon lite enklare. Köp billiga Biltillbehör! Handla tryggt och enkelt.


Upptäck smarta , funktionella och kul saker som du inte visste fanns men som hjälper dig i din vardag. Styla bilen med våra roliga, praktiska och annorlunda biltillbehör och prylar inom bilstyling.

Sortering: Bästsäljande. Bilen i sig är ju en ganska smart uppfinning även om det finns miljösmartare sätt att ta sig fram på. Spenderar man mycket tid i bilen i jobbet eller på fritiden så uppkommer efter ett tag problem som man kanske inte alltid tänker på att det finns en bra lösning på. Idag publicerar vi tips på smarta prylar till. Visst vill du också glassa med nya prylar i bilen i sommar?


Här är tio coola grejer i olika prisklasser. Imponera på polarna genom att ha laddare till mobilen i bilen , erbjuda kall dricka medan ni kör och ha ett alkotest redo för att ha koll på vem som druckit vad.

Här hittar du både prylarna som är användbara och de som höjer mysfaktorn. Varför inte bjussa på ett bilskämt med hjälp av något av alla tillbehör som Partykungen . Den digitala tekniken gör sitt intåg med massor av hjälpmedel. Kolla in våra prisvärda produkter!


Gillar du att styla bilen ? Då hittar du många häftiga prylar på Biltema, både för invändig och utvändig styling. Sätt igång och pimpa din kärra! De flesta av oss spenderar många timmar i bilen , så att investera i några väl valda biltillbehör är ofta ett smart sätt att göra vardagen lite enklare och trevligare.


Här på sajten hittar du därför et antal olika praktiska och skojiga prylar som gör din bilfärd lite bättre helt enkelt. På så vis kan du inreda eller utsmycka din bil på ett . Stort utbud av Bil - Här hittar ni ett spännande urval av elektroniska produkter till bil , buss och mc för såväl nöje som säkerhet. Bulletcharger Slim, 12V Snabbladdare i rostfritt stål för bilen , Quick Charge 3. Biltillbehör - Stort urval av roliga och användbara prylar som verkligen gör dina timmar i bilen lättare och mer spännande. Vad säger du till vår smarta mat och dryck hållare? Eller användbar bil vakuum.


Se även det breda utbudet av bilemblemer.

Njut av låga priser och vår 1 . Vi har också ett emblem för din bilmodell. Magnetisk hållare till mobiltelefonen, gps mm. En liten färgglad USB- laddare till bilen. Liten och diskret, både hållaren i. Passar de flesta prylar som kan ladda via USB.


En USB- laddare som borde finnas i varje bils handskfack! Du kan få mer körglädje genom att göra bilen bekvämare för både dig och dina medpassagerare. Det kan du göra med hjälp av dessa smarta prylar.


För alla oss andra har vi letat fram betydligt enklare och billigare sätt att pryl-pimpa bilen. Att göra bilen lite mer tekniskt lyxig behöver inte vara särskilt dyrt, men att byta stereo eller montera en subwoofer kräver viss kunskap och händighet. Det finns massor av andra prylar som inte gör det.


Med Himbox car kit kan du telefonera handsfree och du kan även lägga till Bluetooth till den här AUX-försedda anordningen. Den levereras med 12-volts laddare med dubbla USB-portar så att du kan ladda dina andra prylar också. Kundomdöme på Prisjakt: 8. Det verkar inte finnas några som helst gränser på hur många bra och användbara smarta tillbehör som egentligen finns till bilen. Smart wheel håller dig fokuserad.


ALLT OM BILAR ger dig här några tips på coola och användbara prylar till din bil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.