torsdag 28 juli 2016

Spikplugg sockel

Försänkt spikplugg utan krage med förmonterad skruvspik. Borra in i väggen genom exempelvis sockel med mm borr. Spika in plugg och spik samtidigt. Max tjocklek på detalj som ska.


Med spikpluggen fäster du smidigt reglar, socklar skåp och köksinredningar.

Borra genom vad du vill fästa och vidare in i väggen, slå därefter spikpluggen på plats med en hammare. Hej, Jag har gamla väggar som är gjort av nån slags mjuk betong (lägenheten byggdes på talet). Jag håller på att sätta upp listar med. Tänkte jag skulle få några smarta tips om hur man lättast fäster golvsocklar mot lättbetong (som är putsad och sedan målad). Går ju inte att spika dit.


Skruva går förstås, men då måste man plugga o det är jobbigt :lol: Något fixlim kanske är smartare? Provade igår att limma med ett lim från Bostix som heter .

Montering: Borra ett hål enligt anvisningen på förpackningen. Tryck in pluggen i hålet. Montera fästdetaljen med skruv enligt samma anvisning.


Infästningen som används inomhus monteras snabbt och enkelt i betong och massivt tegel. Fischer N spikplugg passar bra f. Borrkapacitet - mm. Visa filter Stäng filter. Vill du limma så använd PL40 sättlim. Golvlisten är oftast det sista man brukar sätta och ska vara pricken över i:et i hemmet.


Men det finns många saker att tänka på innan man sätter dem. I dag finns det utmärkta alternativ till traditionell fastsättning med spik och i vissa fall spikplugg , där du har möjligheten att byta färg, träslag och även funktion . När du har lagt ditt golv är det dags att sätta upp golvlister. Det här behöver du för att sätta golvlister.


Borra, slå in med hammare och montaget är klart. För montage i de flesta mate- rial, företrädesvis betong, lättbetong, håltegel, massivtegel. Det finns några sätt att montera list mot BTG vägg, som du nämnt för borra och hitta rätt med plugg och spik eller skruv inte lätt, använd spikplugg dvs.

BTG med samma borr och slå i en spikplugg , där är spik och plugg ihop satta till en enhet där hittar du alltid hållet men det blir för . Spikplugg monterar du mycket enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.