fredag 29 juli 2016

Vakuumlyft sten

Vi har utökat sortimentet med en vakuumlyft för sten ! Wimag Turbo M är en vakuumlyft med turbofläkt. Modellen är speciellt ut. WIMAG Turbo M vakuumlyft med sugplatta SP 120. Vi har länge letat efter nya produkter som passar våra kunder och motsvarar deras och våra höga kvalitetskrav.


Hos tyska WIMAG känner vi att vi hittat det vi letat efter.

Ur WIMAGs breda sortiment av högkvalitativa vakuumlyftar har vi valt ut ett antal sten - och plattlyftar som . Enkel att fälla ihop vid förvaring och transport. Produktblad Vaculyft PM (PDF), Vaculyft SM 500. Vakuumlyftar för plåt, sten eller andra släta skivor. Vi har både självalstrande vacuumlyftar, som inte behöver någon extern kraftkälla, och lyftar med eldrivna vakuumpumpar. Svenska byggare imponeras allt som oftast av tyska maskiner.


Hur som helst så lär denna lyft, som nyss fick svensk premiär, spara rätt många stensättarryggar och göra stenläggning till ett sant nöje. Klarar porös natursten, ojämna . Manuell eller driven tiltning, 0-- 180°.

Ett brett standardsortiment men även anpassade specialok. Eldriven eller tryckluftsdriven vakuumpump. Kännetecknade för en vakuumlyftare är : hanteringstiden reduceras, en person klarar lyftet själv, ergonomiskt riktiga lyft samt en smidig och säker hantering. WIMAG Gamma är en sk stenmagnet, en smidig batteridriven vakuumlyft för maskinella lyft.


Den klarar de flesta täta naturstenar och betong med förseglad eller behandlad yta. En vakuumlyft med turbofläkt kan därför användas på alla typer av betongplattor och även på riktigt porös sten. Man med vakuumlyft för montering av vindruta på bil.


Fordonsindustri Lyftar för fordonsindustri. Metallindustri Lyftar för metallindustri. Mekaniskt lyftredskap för staplar av öl- och läskflak. Dryckesindustri Lyftar för dryckesindustri. Lyftverktyg för att vända och tömma tunnor.


Kantsten lyft med vakuum Kerbstone vacuum handling - Duration: 1:04. Hyrpris dagar - 9kr. Moms och hyrförsäkring tillkommer. Max lyftkapacitet 1kg. Sugplattan kan vändas grader.


Levereras utan sugplatta. Kan levereras med generator ( köps till).

Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. Försedd med fjäderspänning som förhindrar glidningar av gripen. Hydrauliskt läggningsok för grävare för att lägga hela lag med sten. Läggningsoket HVZ ordnar också automatisk halvförbandsläggning av rakt staplad sten om så önskas.


Plattsättning, lägga sten - Flisby AB, Flisbybloggen. Här är en guide för alla som ska lägga sten i trädgården!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.