onsdag 12 juli 2017

Hur mycket tjänar bloggarna i månaden

Vad tjänar hon sin pengar på? Så mycket tjänar toppbloggarna – vi har hela listan. Linn Ahlborg finns med på listan – kolla in här hur mycket pengar hon . Att Kissie inte tar ut mer än hon gör betyder inte att hon inte tjänar bra på sin blogg, det betyder.


Vi känner alla till att bloggare i dag ofta både är entreprenörer och egenföretagare – och att de verkligen kan tjäna bra pengar på sina alster.

Men frågan är hur många som tjänar så mycket som Isabella. Sajna upp dig – Baaam rakt ner i din brevlåda varje vecka! Det går ingen nöd på landets största bloggare.


De drar in stora summor och har minimalt med kostnader. Allt som behövs för att få pengarna i rullning är en dator, ett driv utöver det vanliga och framför allt, viktigast av allt, ett innehåll som tilltalar läsarna. Vi har listat ett antal bloggstjärnor som har fattat grejen . Precis som du antyder i kommentaren kan jag ju bara svara för hur JAG har det, jag tror att det kan skilja sig rätt rejält beroende på vem man är, var man bloggar och hur man bloggar.


Jag har fått betalt (och inte fått betalt) på alla möjliga vis.

Tiotusentals kronor per bild och årsinkomster på hundratusentals, eller miljontals kronor. Nu har det kommit ut en artikel på expressen. Sjukt pinsamt att hon tjänar så pass lite haha. Ni som är pinsamt obildade!


Kissie hade en lön på 4tusen förra året, plus att hon gick 7kr . Hur får du de till att hon är eskort? Hur många bloggare lever egentligen på sin lön. Vad får Isabelle pengar ifrån? Men varför jobbar Dessie, hon tjänar ju så mycket pengar?


Hon borde ju kunna vara mammaledig. Bloggerskorna Blondinbella, Kissie och Kenza är lika populära som vilken kändis som helst! Heter man Isabella ”Blondinbella” Löwengrip Spånberg är det en hel del. Förutom bloggen driver 26- åringen fyra andra bolag – men tänker man rent ekonomiskt kanske . Nu berättar Löwengrip vad hon tjänar i månaden , i en kommentar på sin blogg. Många svenskar tjänar mycket pengar på bloggar , mer än tillräckligt för att leva ett lyxigt liv.


Hur att tjäna pengar på att blogga: Välj ett tema.

Många stora bloggare har “köpts” av magasin och tidningar (exempel: Underbaraclara bloggar på Amelia, Elsa Billgren på Elle, Sandra Beijer på Metro ). Exakt vilken deal de olika bloggarna har kan skilja sig. Läs om svenska bloggare som tjänar 100. Vad är det som gör att vissa människor tjänar mycket pengar, upp till flera tusen per dag, medan andra inte ens tjänar en 20-kröning på sin blogg?


Petra Tungården heter donnan som inte bara är chefredaktör på Metro Mode, utan hon är även en av sveriges mest framgångsrika bloggare. Förutom en fantastisk smak när det kommer till mode och inredning så har Petra även huvudet på skaft när det kommer till Buisness, och det märks på kontot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.