onsdag 12 juli 2017

Mutterdragare tryckluft

Mutterdragarsats AIW340A ½, delar. Hamrande mutterdragare med gummiklätt handtag och kompositkropp. Med dimsmörjare, förlängare, nippel, insexnyckel och st.


Jämför priser och läs recensioner på Borrmaskiner och Skruvdragare. Välkommen till PriceRunner!

Visa filter Stäng filter. Köp din mutterdragare hos Swedol AB. I vårt sortiment hittar du professionella mutterdragare som uppfyller alla de krav du ställer på kvalitet, kapacitet och funktionalitet. Verktygsboden har ett brett utbud av mutterdragare. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.


Stort utbud av mutterdragare till rätt pris från varumärken som Bahco, Drift-Air, GAV och Scorpio. Handla direkt på nätet, fri frakt vid köp över 5kr. Den är utrustade med skugglöst arbetsljus runt hylsan, komposithus för ökat skydd mot kemisk påverkan.

Det var länge sedan garaget fick en ny familjemedlem och jag funderar därför på om en mutterdragare inte är precis vad jag och garaget behöver. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Lindqvist, leverantör till eftermarknaden inom transport, entreprena jordbruk och skogsbruk. På BAUHAUS finns flertalet mutterdragare.


Produktbild Skruvdragare, luftdriven. Resultatet är en lätt, tyst och stark mutterdragare som är prisvärd och tillhandahåller en väldigt hög prestanda och styrka. Marknadens tystaste mutterdragare för tryckluft. Mycket kraftfull och med hölje i komposit.


Tryckregulator och svivel finns som tillbehör. Showing 1–of. Standardsortering, Sortera efter mest sålda, Sortera efter nyhet, Sortera efter lägsta pris, Sortera efter högsta pris.


En slående mutterdragare är ett oumbärligt verktyg i varje bilverkstad och precis vad du behöver för att underlätta arbetet vid exempelvis montering och demontering av bildäck. På Fyhrs Trycklufts-service har vi ett stort utbud av smidiga och kraftfulla slående mutterdragare och det finns en mängd olika modeller att välja på, . Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. Jag funderar på att köpa en mutterdragare till min kompressor inför sommardäcksbytet snart. Men jag är osäker på om min 1-cylindriga rackare orkar med det ?

Spec på kompressorn : Liten högeffektiv kompressor med gjutjärncylinder. Maskinen försedd med tryckströmbrytare, reducering, manometer. Förlängningsstycke, minismörjare, oljekanna, stiftnycklar.


Allt samlat i en robust låda. Luna Hägkvalitativa hamrande mutterdragare med reversibel rotationsriktning. Tillverkade av magnesium och aluminium. Pistolmodell med luftutsläpp i handtaget .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.