torsdag 26 oktober 2017

Betonggolv behandling

Vi har precis fått slipat vårt betonggolv i källaren. Vi blev väldigt nöjda och vill behålla utseendet på golvet. Vad kan vi behandla det med för att göra det tåligt mot t. Gärna något som ger en naturlig och matt yta och så måste det andas eftersom det är golv i källare.


Jag bygger ett sommarhus som ska ha betongplattan som färdigt golv.

Jag vill inte diamantslipa det utan ha kvar den lite råa, delfinhudslika ytan som gjordes med stålglättning i samband med gjutningen. Det finns liknande frågeställningar här på forumet, men inte specats mer exakt vad som blir bäst och. Lämplig behandling av betonggolv i garage? Behandling av betong – vattenglas - Lantliv.


I lördags behandlade vi uteplatsen som vi gjöt i somras. När vi gjorde gjutningen valde vi att låta glätta ytan, vilket gör den jämnare, slätare och mindre porös än om man bara låter den vara. Vi ville dock behandla ytan med något för att skydda den mot skador som kan tänkas uppstå och även för att få den.

Slipade betonggolv som slityta har funnits länge i industrilokaler och offentliga miljöer, men börjar nu också bli mer och mer vanligt i hemmamiljö. Förutom estetiken finns flera andra fördelar med att använda betongen. Att rengöra betonggolv och tvätta betongplattor behöver inta vara svårt.


Här hittar du en enkel guide för att behandla betonggolv på bästa sätt. HTC Superfloor är ett komplett koncept för betongpolering. Resultatet blir ett golv med helt slät yta av hög kvalitet, både funktionellt och estetiskt.


Det går att slipa ett betonggolv så det blir slätt som marmor. Jättesnyggt, dammar inte, ingen färg som kan lossna och enkelt att hålla rent. Mycket småsten i betongen ger ett mer. Här på CFF Industrigolv är vi specialister på allt som rör olika typer av golv, och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för ytbehandling av betonggolv.


Med vår långa branscherfarenhet och breda kompetens är vi ett lämpligt val av entreprenör när du behöver golvhjälp. En artikel om att gjuta och efterbehandla sitt betonggolv. Det rör allt från nyproduktion till pågjutning.


Lithuring dammbindare, betonghärdare, förseglare och densifiering av betonggolv för en bättre arbetsmiljö och slitskikt. Långsiktigt och ekonomisk lösning för alla betonggolv.

Det finns en extrem styrka i betong som du kan plocka fram i ditt golv! Betonggolv kan mer än att bara köra användas i. Ett obehandlat betonggolv fungerar bra om du bara vill använda garaget exempelvis som förråd. Dessutom kan golvet vara svårt att få rent. Nackdelen är att det suger åt sig vätska och olja som ger bestående fläckar.


Tänk därför alltid på att torka upp oljefläckar och dylikt på en gång när du spiller på golvet. Idealet hade ju annars varit att testa aktuell behandling på en yta som sen inte ska exponeras, men då vi valt att faktiskt ha betonggolv i nästan hela huset så kan vi inte hitta någon undanskymd fläck att testa på. Vi resonerade så här, efter expertråd och egen amatör-kunskap.


Lack kan bli glansigt, mörkt . Vår vida expertis och långa branscherfarenhet gör att vi kan garantera ett högkvalitativt arbete inom bland annat ytbehandling och slipning av ​ betonggolv ​. Oavsett vilken behandling som genomförs garanterar vi ett slutresultat med hög standard och god estetisk utformning. Golvlimmet förblir opåverkat, ingen nedbrytningsprocess sker. Condry NT är en fukt- alkali- och emissionspärr för betonggolv , den gör att betong- ytan effektivt hindras från att suga upp vatten, oljor, . Utomhus med mycket fukt och kyla kan det hända att den inte härdar som den ska. Betong är ett rufft och vackert golvmaterial som blir allt populärare.


Oavsett om du just lagt ett nytt betonggolv eller ska fräscha upp ett gammalt, gör lite färg ofta pricken över i. I de flesta fall går det alldeles utmärkt att måla betonggolv , även på balkongen, men det finns dock några punkter som är bra att tänka på innan man. Använd verktyg av bra kvalitet. Tvätta rollern noga innan du målar för att undvika ludd i färgen.


Om du gör ren verktygen. I produktprogrammet finns det även ett sortiment stavvibratorer med inbyggd omformare. Precis som stavvibratorerna används ytvibratorerna för att reducera luftporerna i betongen och skapa ett tätare och slitstarkare betonggolv med längre livslängd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.