tisdag 24 oktober 2017

Säsongsjobb fjällen

Sommaren närmar sig sitt slut och det är hög tid att börja fundera på processen med att söka jobb för alla med drömmar om att göra en säsong i den svenska fjällvärlden i vinter. Freeride har här listat lite tips och tricks inför jakten på sysselsättning och inkomstkälla att ha parallellt med skidåkning och . Dags att söka säsongsjobb i fjällen ! My Dahlström, 2 pendlar mellan skidlärarjobbet på vintrarna och jobbet som verksamhetskoordinator på konferensanläggningen Äventyrens ö på sommaren. För henne är säsongsjobbandet blivit en livsstil.

I november är det dags för nästa skidsäsong. Då tänker hon åka tillbaka till Åre, . Lediga Vintersäsongen jobb på Indeed. Idre Fjäll är en utav Nordens största fjällanläggningar med verksamhet året runt.


Vi är inne i en kraftig tillväxtfas, varje ny vecka slår vi nya rekord. Vi vill ha nya kollegor som är med på vår tillväxtresa. Välkommen till Idre Fjälls REKRYTERINGSSIDA!


Platsbanken AMV, december.

Stenmark eller är en hejare på att blanda drinkar? Då kanske fjällen lockar i vinter. Skidtrenden ger avtryck på arbetsmarknaden och efterfrågan på personal är stor. Att jobba säsong i fjällen kan vara bland det roligaste som finns.


Här får du nya vänner, gemenskap, skidåkning på längden och utförs, 1km skoterleder och världens roligaste fritid. Personalboende finns att hyra om du inte har eget boende. Hur gör du då för att lyckas hitta ett jobb i fjällen , alperna eller Kanada? Min första säsong gjorde jag i Storlien, efter att ha gått en reseledarutbildning i Bad Gastein med STS Alpresor.


Efter kursen insåg jag att jag inte passade som reseledare, jag gillar inte att stå i centrum och prata inför en massa folk. Säsongsjobb i fjällen - officiella tråden! Arbetsliv och arbetsmarknad.


Martin Strömgren – Sportchef i Jämtlandsfjällen. Martin har ett väldigt roligt jobb , nämligen att se till att alla som vill uppleva. Hanna Willén – Receptionschef och butiksansvarig på STF Storulvån Fjällstation.


Det är inte bara industrier, byggen, skolor och vården som skriker efter svårfångad arbetskraft. Också turismnäringen i fjällen jagar folk för att klara stundande skidsäsong. Fjällnäringen slår rekord och behöver allt fler säsongsarbetare.

Var med och skapa upplevelser våra gäster kommer att minnas långt efter det att de lämnat oss vid vägs ände! Hjälp oss i Ramundberget att bli ännu bättre! Det finns jobb att söka i fjällen , både fasta tillsvidare anställningar och mer säsongsbaserade arbeten. Vi vill gärna bidra med att intressera dig för en spännande framtid inom . Hemsedal och Trysil i Norge för en - månader anställning.


Hundratals lediga jobb i fjällen. Där får arbetsgivare främst från hotell och fjällanläggningar, men även andra branscher, möjlighet att hitta nya medarbetare till den stundande vintersäsongen. Här finns Sälenfjällens högsta fallhöjd på 3meter.


Här erbjuds du ett roligt och utmanande jobb där du bidrar till att skapa unika vinterupplevelser för våra gäster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.