onsdag 18 oktober 2017

Bosch borrhammare 18v

Lång gångtid (1st. x mm-hål i betong) på en laddning (Med Ah batteri) tack vare effektiv Bosch EC-motor . Använd vår tjänst för att. SladdlösFler egenskaper. Kompakt och kraftig: en sladdlös Bosch - borrhammare ger obegränsad rörelsefrihet.


Den optimerade slaggenereringstekniken ger snabb borravverkning även vid arbete i hård betong.

Bosch borrhammare slagborr 18v med extra batteri lithium samt laddare dock ej kartong säljes nu pga min hus försäljning. Maskinen är väldigt kompakt och lättanvänd och väger endast 6kg med batteriet monterat på maskinen. Den har en slagstyrka på 7J. Batteridriven och mycket kraftig kolfri borrhammare från Bosch med vibrationskontroll, LED-ljus, överbelastningsskyd borstlös EC-motor, mycket ergonomiskt design.


I en borrhammare finns det en hammarhejare som slår axiellt på borret, samtidigt som det roterar. Ofta har hammarhejaren någon slags dämpning för att den inte skall slå sönder hela maskinen. GBH levereras i en smidig plastväska med .

Maskinen kom i den relativt nya modell av väska som Bosch kallar L-boxx. Tyvärr passar den inte i min . Kolbortsfrimotor med EC. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Vi har bland annat borrskruvdragare, borrhammare och slagborrmaskiner från Makita, Bosch , DeWalt och Ryobi. Hos oss hittar du förutom gedigna borrmaskiner även andra praktiska elverktyg som till exempel tigersågar, spikpistoler och vinkelslipar.


Här i vår e-handel kan du snabbt och enkelt köpa det du behöver till ditt . BORRHAMMARE BOSCH UNEO MAXX 18V 0AH. Med pneumatisk Bosch slaggenerator med J-slageffekt. Låg vikt om bara kg. Kraftigt litiumjonbatteri och 1-timmesladdare, fungerar med alla . Borrhammare Bosch Uneo MAXX V. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Endast använd privat ett fåtal gånger och därför i utmärkt skick. Ett 6Ah-batteri ingår. Säljes i L-Boxx, utan laddare.

Hämtas på Värmdö eller i Nacka. Den kompakta, sladdlösa V-proffsborrhammaren Kompaktast konstruktion i klassen (totallängd bara 2mm – inkl. SDS-plusfäste) Pneumatisk slaggenerator – för up. Ett prisvärt alternativ till exempelvis Ryobi eller Bosch.


Den är batteridriven av ett volts batteri. Mycket verktyg för pengarna. Om du gillar min video så varför inte prenumerera på min kanal. Gör det själv med elverktyg från Bosch. Gör-det-själv-projekt, tips, info om verktyg och tillbehör, anvisningar på Bosch webbsida.


Oöverträffad kombination av effekt och vikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.