måndag 30 oktober 2017

Skånes auktionshus önnestad

Samtliga auktioner finns för visning i våra lokaler som ligger i Önnestad och Karlskrona under ordinarie öppettider. För att boka tid för hämtning eller inlämning av . Observera att det tar en extra bankdag innan vi ser inbetalningen på grund av bankgiro, ta med en kopia på transaktionen om ni vill hämta ut ert gods tidigare. AUKTIONSHUS SKÅNE -BLEKINGE. Under helgdagar så kan tiderna ändra sig.


Vi tar hand om allt ifrån Dödsbo, Sterbhus, Konkurser, Hela eller delar av hem och även enskilda föremål.

Verksamheten kommer framför allt att inrikta sig på webbauktioner. Några före detta medarbetare på nedlagda Kristianstads Auktionsverk kommer arbeta på det nyöppnade auktionshuset. Att sälja sina gamla prylar på auktion är ingen fluga, det är en chans för köparna att få tag på något ovanligt som inte längre säljs i den vanliga handeln. Sikö Auktioner är ett etablerat auktionshus med bas i Skåne som förmedlar auktioner för både privatpersoner och företag.


Auktionshus Skåne -Blekinge i Önnestad har knappt hunnit öppna förrän lokalerna fyllts med objekt som ska auktioneras ut. Här kan du hitta föremål för såväl finrum som verkstad. Hjärtligt välkommen till vår nya sida! Frakt mellan våra visningslokaler för detta varunummer är 6kr.


Sveriges största söktjänst för öppettider.

Frakt bokas genom att ringa eller skicka e-post till oss . Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne , belägen cirka kilometer nordväst om Kristianstad. Internetauktioner varje dag, året runt! Auktionerna äger rum på nätet, men den som vill titta på sakerna innan de lägger bud är välkomna till visningshallarna som finns både i Önnestad och Karlskrona.


För trots att en stor del av . På Tradera hittar du allt från senaste hemelektroniken till vintage-kläder och resor. Fynda i auktioner från kr eller till fast pris! Sedan talet har företaget, tidigare känt som Anders . Fynda antikviteter i vår fullmatade auktionskalender. Håll koll på nyheter om antikviteter, samlingar och auktioner. Förmedling av auktioner och auktionsgods i Kristianstad med omnejd.


Keywords: kristiansta auktioner , auktionshus , Önnestad , skånes auktionsverk, auktionshuset syd ab. Vi har löpande körningar till och från Skåne och kan även hämta och lämna på vägen. Här nedan finns en lista på Auktionsverk som vi ofta hämtar. Skåne , huvudman i Snapphanebygdens Sparbank. Antikurmakaren P Ekelund.


Ledamot Hässleholms Vatten AB:. Bästa Auktioner i Osby, Skåne län.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.