fredag 27 oktober 2017

Hur många besökare har en blogg

Hur vet man hur många besökare en blogg har ? Det finns ett portal i Sverige där de flesta bloggar är samlade, bloggportalen. Som för ett tag sedan gick ut med att de lägger ner för att senare bli uppköpta och nu kommer fortsätta rulla. Där kan du se till exempel besök per IP-adress och timme senaste 7 . Har testat i två dagar nu, vet ni vad jag ska göra för att få det .

Har man en blogg eller hemsida vill man veta hur många besökare man har. Det finns statistikprogram som kan förse dig med sådana data plus mycket mer som uppgifter om tiden på sidan besökare tillbringar i genomsnitt, besökarens geografiska position, vilken sökmotor besökaren har använd med . Om man vill veta hur många besökare en viss webbplats har så finns det ett antal metoder och index som man ska börja med att leta bland. Du som arbetar med sökoptimering vill så klart få så många besök och klick som möjligt, och en annons på en blogg kan definitivt ge dig detta. Men hur ska man då göra för att kolla statistik på bloggar?


Jag har ganska nyligen startat en ny inredningsblogg och jag undrar hur man ser sin blogg statistik, alltså hur många besökare. Ni som skriver bloggar här på fl.

Hur många gånger har er blogg blivt besökt? Du som har en blogg , hur många besökare har du per. Antalet besökare som krävs för att tjäna pengar.


Har du en sida om att köpa försäkringar så kommer helt säkert fler klicka på dina annonser än om du gör en sida om vad du äter till mellanmål. Dags för en ny månadsummering av Starta- Blogg. I dessa redovisas öppet hur många besökare webbsajten har och hur mycket pengar bloggen drar in. Total transperans, allt för att visa att tipsen och knepen vi lär ut på bloggen faktiskt fungerar om du vill börja tjäna pengar på din blogg.


Vi måste även veta utgifterna. Jag letar efter lite verktyg där man kan utforska andras hemsidor. Lite hur många besökare de har osv. Tacksam för alla svar Nils. När du loggat in och klickat in på den gällande bloggen så kan du se din statistik på översiktsidan.


Unika besökare är antalet personer som besökt din blogg (blåa linjen) och sidvisningar är antalet klick på din blogg (röda linjen). Med tanke på hur många bloggar som skapas varje dag är det ett smärre mysterie för många bloggägare hur de ska kunna se till att deras blogg står ut från mängden. Så här hur du får fler besökare till bloggen! Alla vill väl ha många besökare på sin hemsida eller blogg ?

Testa och se om det blir någon skillnad i din statistik! Vad är skillnaden mellan unika besökare och sidvisningar? I genomsnitt har jag ungefär besökare per dag :) Det varierar väldigt beroende på hur många inlägg jag skriver och hur mycket jag kommenterar bloggar och länkar på olika ställen. Vi har svaret i den här videoguiden. Igår hade jag och idag 105.


Statistik på din sajt är bra att ha koll på – t. Framför allt är det bra att ha koll på vilka sökord som driver besökare till dig – de kan du utnyttja som nyckelord i din META-hantering och klättra i . Börja tweeta dina inlägg eller pinteresta de snyggaste bilderna från din blogg med länk till din blogg undertill. Fundera själv på hur många större bloggare har mörka färger, dåliga mobilbilder och superspeciella fonter - de är minsann inte många! Hur får jag fler besökare till min blogg ? Jag skulle ju vilja ha en stapel som visar hur många inlägg per unika besökare har sett, men det kan vara svårt att få till. Du har rätt fria händer att skriva vad du vill, och som tack för arbetet får du en summa pengar som du själv bestämmer vanligtvis ett par hundralappar beroende på hur många besökare du har och vilken typ av besökare det är.


Att gå med i Blogvertiser är gratis. Du får fylla i information om din blogg , hur många besökare du .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.