fredag 27 oktober 2017

Loppis göteborg backaplan

Alla platser inom km från backaplan göteborg , sida 1. Hisingen, och inte minst området runt Backaplan , har länge haft flera och stora second hand-affärer. På Backaplan ligger Emmaus Björkå med två våningar, på Ringövägen ligger Smyrna Second Hand. CG Antikmarknad och Röjningstjänst har två butiker på Hisingen, en på Ångpannegatan och en på . Shoppa bland hundratals hyllor fyllda med spännande fynd.

Handla begagnat, det tjänar både du och miljön på. Dels säljer personer från sina bilar och bord ute på parkeringen men loppisen har även en störra lokal i anslutning till parkeringen, där man är skyddad ifall det dåliga vädret skulle dyka upp. Vi har glas och porslin i massor.


Vi köper dödsbon och åtar oss röjning och städning. Fler än secondhand-butiker. Se betyg, recensioner och bilder.


Nästa helg är det ”riktig” premiär för Backaplans bakluckeloppis på parkeringen vid Coop.

Drive-in loppis : Fyll bilen och kom hit! Ingen förbokning behövs. Dyk bara upp den lördag eller söndag som passar dig! Välkommen till bakluckeloppis på Torp i Uddevalla – Lönsamt, roligt och bra för miljön!


Se skyltar som visar vägen. På övre plan finns kläder och skor, på nedre böcker, prylar och möbler. Göteborg : Ångpannegatan 5. Public Affairs Consultant. Vår största butik, som ett varuhus i två våningar.


Passa på besök och sälj på de tillfällen vi har i sommar och höst vid Slottsskogen och . Här finns: damkläder, dam XL, mammakläder, barnkläder, herrkläder, sportkläder, retrokläder, märkeskläder , . Jag älskar verkligen att gå på loppis , anledningarna till det är att vi älskar 60-tals design och chansen att göra något stort fynd är ju alltid lockande. Ett annat plus är att möbeln oftast är klar att bära in, inget monterande eller skrymmande emballage att göra sig av med! Att det är miljövänligt och kul att ge . Ebbes Hörna på Vårväderstorget är vår senaste butik – 5kvm med fullt sortiment.

Allt i hem på Ångpannegatan är det lite knepiga namnet till trots ett skönt ställe med gångar uppbyggda av prylar, prylar och åter prylar. Kläddelen är tämligen begränsa men för den extravagant lagda bjöd det lilla klädhörnet på en hel del intressant som till exempel en hel del pälsvarianter. Loppis - loppis , möbler, kläder, klädinsamling, second handaffärer, accessoarer, antikviteter, barnkläder, begagnade, begagnat - företag, adresser, telefonnummer.


Myrorna är Sveriges största och mest välkända butikskedja som säljer second hand. Vi är störst på att samla in kläder och prylar som kan återanvändas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.