tisdag 24 oktober 2017

Winery hotel vinprovning

Varje torsdag fredag och lördag har vi öppna temaprovningar på våra specialdesignade vinprovarbord i anknytning till vårt vinoteket. Hit är ni välkomna att prova vin tillsammans med andra intresserade. Vi provar fyra viner, speciellt utvalda för kvällens eller månadens tema. Med egen vintillverkning på hotellet skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.


Utbildningsdagen passar alla som har ett intresse för vin.

Vårens vinprovning blev väldigt uppskattad så då ordnar vi förstås ett tillfälle till att äta gott tillsammans och sedan prova vin under proffsig handledning. Vi träffas fredagen den november kl 20. Rosenborgsgatan i Solna.


Bindande anmälan görs senast november till peter. Det visar sig inte minst när Mats Rune ska hålla en liten vinprovning och får be dem slå av den trevliga musiken i baren. Apr I födelsedagspresent fick jag en övernattning inkl.


The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad.

Det kändes väldigt lyxigt att bo på hotell i sin egen stad måste jag säga. Hotellets arkitektur speglar passionen för vin, där det storskaligt industriella möter det traditionella. De öppna, luftiga interiörerna hämtar sin inspiration från såväl Brooklyns ombyggda fabriker som Toscanas anrika vingårdar och saluhallar . Den oktober firar vi in hösten och du är välkommen till vinprovning på nyinvigda Winery Hotel i Solna.


Kvällen går under temat rödvin, sommeliern kommer berätta om dryckens historia, tillverkning och typer. Vi bjuds även på ostprovning och rundvandring i vineriet. Våra säljare och köpare har förtur till detta event men . Gerard Bertrand över familjegården och har sedan dess förvärvat flera gårdar och de mest kända appellationerna i Laungedoc Roussillion.


The Wine Enthusiast honom till The European Winery of the year. Alla erbjudanden och kuponger. Idag konverterar han all . Antingen har man haft vinprovning eller så har man själv provsmakat från vinautomaterna.


Man köper ett kort, valfritt belopp, och provar de viner man är nyfiken på. Det ersätter en tråkig vinlista, tycker . Välkomna till vårt event, vinprovning ! Anmälan är bindande och betalning sker på plats, möjlighet finns att äta efter vinprovningen.

När den guidade turen är slut bjuds ni in till showroom för vinprovning som efterföljs av en 4-rätters middag, lagad med omsorg, av säsongens råvaror. Nordic Sea Winery , Simrishamn Picture: Vinprovning med viner producerade i det egna vineriet, bara meter ifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.