torsdag 26 oktober 2017

Tecknade figurer

Detta är en lista över seriefigurer. På grund av ämnets omfattning, är listan långt ifrån komplett. Lista_över_figurer_i_Disneys_tec. Snövit ( Snow White) – Adriana Caselotti. De Sju Dvärgarna (The Seven Dwarfs).


Kanske inte den svåraste frågan i det här testet.

Här följer bilder från tecknade filmer och serier – och det är ditt. Vissa av de här personerna har gjort sitt bästa för att likna tecknade figurer och andra är födda så. Det är okej, vi ska inte avslöja din hemlighet.


Och givetvis Robin Hood själv. Det finns en, eller faktiskt två relativt enkla (och rimliga) förklaringar till det hela. Den ena anledningen var att det var lättare att måla runda fingrar (alltså handskar) än riktiga fingrar på figurerna.


Ibland överträffar verkligheten faktiskt dikten. Carl Fredricksen från ”Upp”.

Ned Flanders från ”Simpsons”. Cartman från ”South Park”. Ska göra en egen bokstavsbok till min 3-åriga dotter och behöver hjälp att komma på tecknade figurer , eller andra. Tecknade figurer på bokstäver?


Vilken av dessa tecknade figurer skulle helst vilja. Därför har tecknade figurer handskar. Saker man vill, och bör veta. Visste du varför vissa tecknade figurer har handskar på sig?


Inte jag heller, men Vox vet, och här berättar de hur det ligger till. Den som av någon anledning plötsligt befinner sig i luften kommer att vara kvar där till denne har upptäckt sin situation. När Daffy Duck går ut för ett stup i tron att att marken fortsätter kommer han att springa i tomma intet tills han tittar ner, varpå 100-meter-i-sekunden-regeln tar över. Alla figurer som är i rörelse . Du kommer chockas av likheten. Du kanske inte har tänkt på det innan men om du tittar på det nu kommer du märka att många tecknade figurer bara har fyra fingrar.


Det kan skådespelaren Andreas Nilsson som dubbat hundratals tecknade figurer. Den stora europeiska konsumentorganisationen Beuc vill förbjuda gulliga tecknade figurer på förpackningar till flingor, godis och andra produkter som i första hand riktas mot barn. Initiativet kommer bara dagar innan EU:s hälsoministrar ska enas om nya riktlinjer mot barnfetma.


Stycken leksaksfigurer, passar till lego.

Innehåll: Antal figurer : st. Material: Miljövänlig ABS plast. Gratis Frågesport om tecknade figurer -spel för alla!


Visa dina kunskaper i det ultimata frågespelet om tecknade figurer ! Kan du mycket om tecknade figurer ? Länsmuseet i Umeå använde tecknade figurer av nybyggarfamiljen, en större skärm bakom den historiska stugan med en målning av den faktiska utsikten vid nybygget samt figurdockor i iscensättningen av familjelivet i stuginteriören. Världsarvsmuseet i Vitlycke använde tecknade figurer av bronsåldersfamiljen samt . Vargens historia har i detta Verk .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.