torsdag 26 oktober 2017

Slott i skåne till salu

Kvesarum uthyrning ekonomibyggnader. Fritt läge, stor gårdsplan, bra kommersiellt läge mitt i Skåne. Allt under full diskrektion. Helsingborg 5kvm, Vasatorps Gård.


Mariefred 2kvm, Ståndsmässig och representativ sekelskiftesdröm i Mariefred. Härlig historisk slottsinteriör fördelad på t.

Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Hemnet har nu massor av vackra slott och herrgårdar till salu. Njut av Sveriges vackraste gårdar, slott och herresäten. Just nu är flera svenska slott och herrgårdar till salu.


Ta chansen att kika in i dessa oemotståndliga drömobjekt. Schenströmska Herrgården Beläget intill Ramnäs Bruk finner vi denna vackra herrgård i mycket gott skick. Väster om Ringsjön ligger Kastberga slott , en liten pärla för blygsamma miljoner kronor.


Läget är naturskönt, men inte centralt, vilket kanske förklarar priset som ligger en bra bit under storstädernas paradvillor.

I priset ingår park med poolhus, gästhus, häststall och orangeri. Vill du prenumerera på alla uppdateringar på nya slott och herrgårdar som kommer på försäljning så besök min blogg här och fyll i din e-post i rutan uppe till höger. Sidan uppdateras regelbundet.


Observera dock att detta inte innebär att det alltid. Sök bland gårdar till salu i Skåne. Har du alltid drömt om att bo i ett slott ? Då har du chansen att lägga vantarna på ett vackert sagoslott i Skåne som är till salu just nu.


Slott till salu lockar finansmän och andra som letar lyxbostad. Skånska slott och gods är inte så ofta till salu. Men när de väl ska säljas brukar intresset vara stort.


Typiska köpare är affärsmän och lantbrukare som ser det som en placering, eller privatpersoner som vill bo exklusivt och . De Danskar som då inte ville bli Svenska, Snapphanarna, höll till stor utsträckning till på och runt Hallandsåsen varpå denna utpost kom att bli . Kategoriarkiv: Slott , Herrgårdar och lantställen. I närheten ligger en av Skånes mest berömda golfbanor som bär samma namn som gården. Vi har 1Företag till salu i Skåne.


Sveriges största marknadsplatser för Företag till salu. Här finns bland annat ett. Få bättre resultat för din .

På vackra Österlen, inbäddat i kulturlandskapet invid Tommarpsån ligger Gärsnäs Slott , cirka km från Simrishamn, km från Ysta km från Malmö. Närhet till Sveriges finaste stränder, Gyllebosjön km och Sandhammaren. Imponerande slottsbyggnad med putsad fasad bestående av våningar med källarvalv från . Vi har nu slott till salu i skåne från Blocket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.