fredag 27 oktober 2017

Lediga jobb träning och hälsa

Du erbjuds en utvecklande, spännande och meriterande tjänst i ett expansivt bolag med internationella jobb möjligheter. Ett bolag med etablerade varumärken, starka produkter och inspirerande internutbildningar. Lediga Träning Hälsa jobb på Indeed. Sök efter lediga jobb inom Försäljning bland tusentals jobbannonser i hela Sverige och Norge. Vi gör det enklare för dig att söka jobb.


Då är det dig vi söker till Itrim Nyköping!

Vi erbjuder dig att vara med och höja vår träningsupplevelse ytterligare! Vi har en väl fungerade PT-verksamhet och många av våra medlemmar har fått upp ögonen för personlig. Det finns olika sätt att jobba med oss.


Allt är online och vi söker dig med utbildning eller stort intresse för kost, träning och hälsa. Vi är under utveckling så passa på att få . Kul att du vill jobba hos oss! Vi söker ständigt efter nya engagerade och träningsintresserade medarbetare för att sprida glädje och inspiration.


Inom Nordic Wellness finns det många olika tjänster och möjligheter för dig som vill jobba med träning och hälsa.

Alla tjänster är lika viktiga för oss och vi lägger ner . Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Vill du växa som person i en positiv arbetsmiljö där människor brinner för träning och hälsa ? Då kan vi ha jobbet för dig.


SATS erbjuder dig spännande karriärmöjligheter och utmaningar. Vi söker dig med mycket energi som verkligen älskar möten med andra människor. Vi utmanar, peppar och skapar förutsättningar för att . Just nu hittar du lediga jobb som Träning på CareerBuilder.


Hitta ett bättre jobb att söka idag! Du kan även ladda upp ditt CV och bli hittad av arbetsgivare. Behöver du hjälp och inspiration? Kika in på vår karriärblogg.


Söker varma och påhittiga assistenter för lek, träning och omsorg. STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Har du framåtanda och sprider positiv energi?


Kolla om vi har en ledig tjänst som passar just dig.

Många som jobbar i vår organisation har börjat att jobba på något av våra lokala gym och sedan tagit klivet till mer ansvarsfulla uppgifter. Här hittar du våra lediga PLUS Site Manager och Site Responsible- tjänster. Brinner du för hälsa och välbefinnande?


Håll utkik efter lediga tjänster hos oss eller kontakta vår Personalchef Åsa Häggmark som kan informera om något passande för dig är på gång. Ja, då ska du välja att skicka in din ansökan till oss på Hagabadet istället. WOW-FAKTOR – VAD ÄR DET? Det är bra om du förstår att . SATS är träning , energi och glädje.


Vi vill vara bäst på det vi gör genom att leverera träningsglädje i världsklass till våra medlemmar. För att vi ska lyckas investerar vi stort engagemang i dig. Vi ser till att du får möjlighet att utveckla dina professionella kunskaper såväl som dina personliga egenskaper. Sportamore är alltid på jakt efter begåvade medarbetare som vill vara med och bygga nordens största sportbutik på nätet.


Att vara en del i vårt . Under de senaste åren har vi bland anna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.