måndag 23 oktober 2017

Se vilka som stalkar dig på instagram

Många sociala medieplattformar låter dig inte se vilka som tittar på din profil, och Instagram har hittills hört till det gänget. Nu blir det ändring på det skriver Metro UK som menar att Instagram inspirerats av Snapchat. För ett tag sedan lanserade Instagram en videfunktion där användarna kunde se hur många . Om ditt ex eller din flört stalkar dig kan du även ta reda på det.


Företaget har gått ut med att de aldrig kommer att göra det möjligt för någon att se vilka personer som besöker deras profil, så som det är på till exempel Linkedin.

Stalkar du ett gammalt ex, ditt nya ragg eller den där gamla kompisen som du inte pratat med på flera år på Instagram ? För att undvika situationer där någon bredvid råkar se exakt vem eller vilka du sökt på så kan du rensa sökhistoriken. På så sätt sparar du dig en eller två hjärtattacker. Har du alltid undrat över vad ordningen på de som tittar på din Insta-story betyder ? Då kommer det här göra dig glad! Svaret på vem som är mest intresserad av din Instagram -profil kan nämligen ligga i din . Vill du inte att andra ska se vem på Instagram du brukar söka på ?

Med de här knepen kan du stalka i hemlighet. Finns det någon jävla app eller något som avslöjar vilka profiler som besökt henne, även om de inte ens följer henne? Helt galet att du ens stalkar folk så när det är så lätt att se vem som gör vad på Instagram. Varför stalkar jag mitt Ex? Se om någon loggat in på ens instagram ? Senaste tiden har det dykt upp massa appar som gör det möjligt att se vilka som har besökt din profil på Instagram.


Vilket den uttnjyttade den sortens information och vände det hela, och gjorde så att det syndes som om personen kollat in dig ex antal gånger. Så ser du vilka som stalkar dig. Knepet som avslöjar dina följare. Mer från Boom Smart Facts.


Ja, det går att se vilka som har varit inne och hur . Någon som vet om det är möjligt att ta reda på om någon som man inte är vän med på facebook ofta. På Instagram kan du inte se vilka som är inne och tittar på dina bilder, däremot kan du se vem som kollar på dina Instagram Stories. Plötsligt blev detta väldigt intressant… På redaktionen har vi märkt flera ”spökföljare” när vi har tittat på vår statistik.


Partners ex, gamla ovänner och barndomsbekanta finns . Gå igenom profilbilder, bilder som hen är tagga kolla vilka platser hen har checkat in på och så vidare.

Gå igenom personens taggar på Instagram (längst ner till höger i biografin) och se vilka människor personen figurerar på bild med och i vilka sammanhang. Vi har testat en app som ger dig total kontroll över aktiviteten på Instagram. Så lätt kan folk avslöja att du stalkar dem på Instagram - Nyheter24.


Det blir allt svårare och svårare att stalka . Nej det går inte,, men du kan göra privat konto så du måste acceptera vilka som ska följa dig :) avatar. Jag har märkt att om du har instagram kopplat till fb, så kan du se vilka personer som tittar på ditt konto och även vems konto du tittat mest. Om personen har ett psykopatbeteende vet den med sig att den inte “ska” likea snygga selfies på andra eftersom den informationen kan komma upp i flödet ovan. Om hen likear en selfie på dig som du la upp för några veckor (eller aslänge) sen så betyder det att den är . ELLER behålla din like och börja följa personen och skriva typ ”vilken fin bil jag har också. Du försöker att klicka så löst som möjligt för att först se vilka som är taggade – sedan för att gå in på någon av de taggades profiler.


Alla som snokar på Insta borde läsa detta (ja, alltså alla). Här är svaret på era böner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.