tisdag 31 oktober 2017

Lediga jobb globalportalen

Globalportalen finns till för dig som vill göra världen bättre. Här samlas det senaste om globala frågor, kampanjer, tips på aktiviteter, utbildningar och jobb. De senaste nyheterna, kampanjerna, tips på aktiviteter, utbildningar och jobb inom globala frågor. Jobba hos oss och var med och kämpa för att göra världen till en bättre plats för barn. Till höger publiceras Forum Syds lediga tjänster.


Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera spontanansökningar som inte är kopplade till en utannonserad tjänst.

En ny karriärtjänst har som mål att samla alla lediga jobb inom biståndsbranschen på en och samma plats. Tanken är att jobbsökande ska kunna hitta jobb som lanseras både i Sverige och globalt. Grundarna till den nya tjänsten UNjobfinder har alla egen erfarenhet av att arbeta med bistånds- och . Vill du jobba för Afrikagrupperna? Både i Sverige och utomlands, t. Sökbara notiser länkar dig ut i världen. Du kan söka på ämnen, regioner, länder eller använda fritextsökning.


Där finns också information om lediga tjänster, tips på uppsatser om utvecklingsfrågor, om hur du söker volontärarbete med mera.

Tack för att du är intresserad av att jobba hos WaterAid! Hotell Hotell på och nära Göteborg Landvetter Airport. Lediga jobb inom flyg- och resebranschen.


En nischad jobbsökarsajt inom försäkring och finans. Give it forward – Ett nätverk där du hittar jobb, styrelseuppdrag och affärsmöjligheter. Ett sätt att prova på hur det är att vara biståndsarbetare är att bli praktikant i något utvecklingsland. Många svenska organisationer skickar praktikanter till sina samarbetsorganisationer. Som praktikant deltar du i ett biståndsprojekt . Dejta gratis hos Sunnydate och CS Jobb är Sveriges ledande sajt för jobb inom it.


Här finns allt för jobbsökare och rekryterare. Gemensamt för alla är att dom jobbar med globala frågor, vill bidra till världens utveckling och inspirera människor att engagera sig. Arbetsförmedlingen Hitta lediga jobb i Platsbanken. Funderar du på att ta ett sommarjobb och vill kombinera det med en utlandsvistelse?


Det går också att söka t. Ideella jobb är en tjänst som sprider lediga tjänster (avlönat arbete) inom ideell sektor. Allt material på globalportalen. Frågor om utbildning och språk.


Vilka utbildningar är mest lämpliga om jag vill arbeta med bistånd och utvecklingsfrågor?

En akademisk utbildning inom ett relevant ämne är grunden för att kunna arbeta inom bistånd. I dag finns många utbildningar med inriktning på globala studier, utvecklingssamarbete och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.