torsdag 19 oktober 2017

Kone portar göteborg

Här finner du kontaktpersoner för hissar, rulltrappor, rullban portar och automatiska dörrar. Fakturafrågor och felanmälan eller om du inte hittar personen du söker– . VI GÖR DET ENKELT ATT FÖRFLYTTA SIG I EN URBAN MILJÖ. Vi tillhandahåller branschledande hissar, rulltrappor, rullban portar och automatiska dörrar.


Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader.

Det vi kallar People Flow. Kone - hissar, rulltrappor, hisservice, hissreparationer, automatiska dörrar, dörrservice, garageport, handikapphiss, hiss - företag, adresser, telefonnummer. Kone Hissar Ab - företag, adresser, telefonnummer. Portservice - dörrar, portar , garageportar, industriportar, portservice, skjutdörrar, vikportar, dörrautomatik, takskjutportar, portar - företag, adresser,.


Företaget finns i Håcksvik, men välkomnar kunder från Göteborg. KONE installerar, moderniserar och utför service på hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar. Hitta all information du behöver för att landa ett jobb i Västra Götaland och utvecklas i din karriär.


KONE är en pålitlig partner genom din byggnads livscykel!

Vi stödjer våra kunder i alla steg på vägen, från design, tillverkning och installation till underhåll och modernisering. KONEs professionella service och underhåll ökar säkerheten och minskar antalet fel och därmed driftskostnader samt förlänger livslängden. KONE , ett av världens ledande företag inom hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, har tecknat ett avtal om förvärv av Bravidas hissverksamhet i Göteborg. Bravida som är Nordens ledande aktör av installations- och servicetjänster inom el, vs och ventilation har valt att avyttra hissverksamheten i . Som Distriktschef har du personalansvar och arbetsleder dagligen servicetekniker som fokuserar på att ge förebyggande service och utföra felsökning samt mindre reparationer av hissar, rulltrappor och portar. Förra året gick företaget med vinst.


R Knudsen Gruppen: För den del av verksamheten som avser försäljning, montering, reparation och service av portar , lastbryggor och vädertätningar. Portteknik Göteborg Förvaltning: För den del av . Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning samt montering, reparation och service av portar , lastbryggor och vädertätningar, förvaltning av fastigheter ä. Kone , som är ett av världens ledande företag inom hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar har tecknat avtal med Bravida om förvärv av Bravidas hissverksamhet i Göteborg. Bravida har valt att avyttra hissverksamheten i Göteborg för att ytterligare kunna fokusera på sin kärnverksamhet. KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel.


Salesperson Kone Door Göteborg. Du har en bakgrund inom teknisk försäljning och har arbetat mot B2B i minst år. Visa alla KONE jobb - Jobb i Göteborg.

I Sverige är vi ett av de ledande företagen inom portar och automatiska dörrar och erbjuder dig att bli en del i ett familjärt företag under ständig utveckling. På KONE sätter vi högt . För personflödesföretaget KONE är Kista. Front ett självklart val. Som företag med stark innovations kraft behöver vi säkra upp tillgången till rätt medarbetare.


På det sättet är innova tionshubben Kista perfekt. Dessutom ligger vi bra till i Stockholm med goda allmänna kommunikationer som pendel tåg och tunnelbana. KONE erbjuder säkra och lättillgängliga förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag.


Ansökningstiden har gått ut. ICT Technician till internationellt telekombolag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.