tisdag 31 oktober 2017

Hyr ut saker

Med Hygglo kan du hyra ut saker du inte alltid använder och hyra av andra det du saknar. Vi delar på prylar och delar på kostnaden. Smidigt, smart och bra för miljön! Du kan tjäna stora pengar samtidigt som du gör miljön en tjänst. Ta chansen att tjäna pengar på de saker som du inte alltid använder och som står outnyttjade stor del av året!


Har du någon gång behövt låna något?

Funderat på vem som kan ha just det du behöver? Delningsekonomi har blivit populärt, vilket innebär att man antingen byter saker eller tjänster med varann, eller hyr ut. Det här innebär dock inte. Som buzzador får du nu möjligheten att prova den nya tjänsten Hygglo.


Med Hygglo hyr du det du behöver och hyr ut det du inte alltid använder – tryggt, enkelt och hygglo! Hygglo brinner för tanken att saker ska användas. LINKÖPING Linköping Varför äga när man kan hyra ? Så tänker entreprenörerna bakom tjänsten Hygglo som börjar ta fart i Stockholm, och som nu lanseras i Linköping.

På det sättet kan du alltid vara säker att den du hyr av eller hyr ut till är en riktig person och den som personen utger sig för att vara. Hygglo försäkring är en drulleförsäkring (allrisk) där du inte behöver betala självrisk. Försäkringen är framtagen i samarbete med Svedea.


En guide till dig som vill hyra ut bostad till företag. När, och där, du behöver dem. Hyr ut dina egna prylar till andra när du själv inte använder dem.


Gratis, enkelt, säkert och, framförallt, hygglo! I appen finns precis allt du behöver för att såväl hyra saker av andra användare som att själv hyra ut dina egna prylar på ett säkert sätt. Vår filosofi är att saker är . Här är några tips från Forex om hur du kan tjäna extra kosing genom att hyra ut ditt liv.


Alla har ju inte en massa överflödiga prylar hemma att sälja på Blocket eller Tradera och då kan man hyra ut sina saker i stället. Börjar man annonsera ut på hyrsajter redan i dag kan man få ihop en bra slant lagom till . När du hyr ut saker gör du detta som företagare eller privatperson. Just när du hyr ut något kommer det naturligtvis inte att kosta något.


Här är det den som hyr det som finns att hyra och givetvis också är den som betalar för det. Dock är det naturligtvis så att du både som företagare och privatperson kommer att få en inkomst . Rentl är en bokning- och betalningstjänst för privatpersoner som gör det enkelt för dig som vill hyra eller hyra ut dina saker. Utöver det faktum att det är bra för din ekonomi gör du dessutom miljön en stor tjänst.

De allra flesta kan säkert känna igen sig i att man äger väldigt många saker som under långa perioder enbart står outnyttjade och samlar damm. En annan är att låta företag som hyr ut saker lägga in sig mot en avgift, så att användare som inte hittar det de behöver genom privatpersoner kan bli hänvisade till dem. Tjänsterna för att dela grejer med grannar är fortfarande nya och relativt okända.


Men Henric Barkman tror att människors benägenhet att samarbeta . Vid uthyrning av ett rum i andra hand gäller annorlunda regler än vid uthyrning av en hel bostad. Information om hur du deklarerar överskottet från din uthyrning av tillgångar. Semestertider närmar sig, och det börjar bli läge att annonsera ut vad du har. Men innan jakten på hyresgäster startar finns en rad saker att hålla koll på – oavsett om du tänker hyra ut för en längre period eller under några enstaka dagar via uthyrningssajter som Airbnb. Den nystartade tjänsten Hygglo är ett sätt för privatpersoner att hyra ut saker till varandra.


Henrik Sjöberg och Dimitrios Siapkas företräder Hygglo i Linköping, grundarna heter Ola Degefors och Axel Hellström.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.