fredag 27 oktober 2017

Stora visningshelgen 2017 uppsala

I Norra Luthagen bygger JM lägenheter i Smedjebacken 2. Här hittar du den smarta ettan till den rymliga femman. I omgivningarna hittar du promenadvänliga Stabbyskogen, nya Mimmi Ekholms plats, livsmedelsbutiken Nelins och sportiga Fyrishov. Här bor du bekvämt, modernt, citynära i en nyproducerad . Alla har vi olika anledningar till varför vi funderar på att flytta.


Kanske för att få mer plats, egna rum till barnen, ett gästrum eller ett hemmaspa.

Eller så önskar vi oss ett lättskött nytt boende efter utflugna barn. Din dröm är kanske ett nytt modernt kök, en stor uteplats eller ett helkaklat badrum med egen . Hör av dig redan idag, så har vi gott om tid att förbereda allt som får försäljningen att blomstra. Välkommen till den stora visningsdagen på Råbyvägen! NÄR DET SKA SKÖRDAS SÅ MÅSTE ALLT HÖ TAS IN, OAVSETT HUR MÅNGA TIMMAR DET TAR.


Himla kul att vår julkalender har uppskattats bland . Missa inte höstens stora visningshelg ! Funderar du på att sälja din bostad?

Mer uppmärksamhet till din bosta mer marknadsföring och tillgång till bankman på alla visningar. Läs mer om hur du anmäler din bostad i bloggen. Den kommande helgen är en av årets absoluta toppar på bostadsmarknaden, och den marknadsförs av flera mäklarföretag som Stora visningshelgen. Men mäklare varnar för bostadsförsäljningar som sker samtidigt med många andra. För att ge alla de som anlitar oss litet extra skjuts gör vi en storsatsning på höstens stora visningshelg den 18:e-19:e november.


Då kommer vi samla höstens alla bästa visningar under en helg, där vi presenterar alla bostäder på torget i Gränbystaden Galleria lördagen den 18:e och sedan har den stora . Därför kommer vi att göra en storsatsning på bankkontakt under visningar nu på höstens stora visningshelg 18:e till 19:e november. Under de stora visningshelgerna i januari och augusti är bostadsutbudet som allra högst, något som bjuder på utmaningar för både spekulanter och säljare. Vi har lösningar som skapar bästa möjliga förutsättningar för båda parter. En av årets största visningshelger närmar sig. Jul- och nyårsledigheten sätter . På lördagen den augusti har vi öppet hus på våra kontor.


Passa då på att komma förbi på en kopp kaffe när vi ger dig en På-Plats-Värdering av din bostad. För att du lättare ska kunna hitta det du letar efter visar vi alla våra bostäder . Söker du mäklare i Uppsala ? Välj mäklaren med koll på Uppsala ! Svensk Fastighetsförmedling hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär. Efter den otroligt lyckade visningshelgen under hösten, är det nu dags för vinterns stora visningshelg !

Vi samlar våra bästa visningar under en och samma helg. E JANUARI (lördag-söndag) är du varmt välkommen på våra visningar runtom i Uppsala. Som en extra trygghet kommer vi ha tillgång till bankkontakt från . Bostadsmarknaden är på väg att vakna upp ur sin sommardvala. Men för dig som vill göra det verkliga sälj-klippet är det bäst att vänta några veckor extra.


Visningsdagen ” den februari: barnens älskade gosedjur fick besöka Stora skolan. För många är hemmet förknippat med stora känslor, det är gamla minnen och drömmar om nya, ett bostadsköp är ofta en känslomässig process, säger. Här kommer Claudia Wörmanns fem tips till dig som står startklar inför årets visningshelg. Marknaderna i residensstäder som Karlsta Örebro, Linköping, Uppsala och Umeå är fortfarande heta, liksom i Sundsvall som utan att vara residensstad agerar som liknande magnet i . Vi på JM har alltid varit i framtidsbranschen. I år har vi byggt bostäder och samhällen där du som flyttar in.


Mäklarna: Då ska du sälja din bostad för att gå med mest vinst. Har man en större lägenhet ska man försöka undvika stora ledighetshelger där barnfamiljerna passar på med en liten semester eller en helg i stugan, till exempel sportlov och påsklov. Trycket var högt under årets första visningshelg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.