torsdag 26 oktober 2017

Lediga jobb gym

Just nu finns det 3lediga jobb - Gym - att söka på Metrojobb. Kul att du vill jobba hos oss! Vi söker ständigt efter nya engagerade och träningsintresserade medarbetare för att sprida glädje och inspiration.


Du kan arbeta med flera saker samtidigt, producera i högt tempo, och själv leta upp och värdera bildmaterial. Vi arbetar med magasinen Allt om Historia, Populär Historia, Släkthistoria och Militär .

Responsibilities: Operate and maintain mechanical and electrical equipment. Perform root cause analysis of equipment failures. Troubleshooting of facility and rack-level events within internal SLA. Här finner du alla våra lediga tjänster.


Vi på Actic är ständigt på jakt efter nya talanger! Nu söker Itrim förstärkning till IT-avdelningen och söker därför en full stack utvecklare slash arkitekt som förutom att jobba md sin expertis även tycker om den personliga kontakten med människor. I rollen ansvarar du för all utveckling för våra system, publik web, app, integrationer och förenliga system.


Hos Fitness24Seven kan du träna när du vill under dygnet – våra gym är alltid öppna.

Många som jobbar i vår organisation har börjat att jobba på något av våra lokala gym och sedan tagit klivet till mer ansvarsfulla uppgifter. Här hittar du våra lediga PLUS Site Manager och Site Responsible- tjänster. Då kan vi ha jobbet för dig. SATS erbjuder dig spännande karriärmöjligheter och utmaningar.


Vi söker dig med mycket energi som verkligen älskar möten med andra människor. Har du framåtanda och sprider positiv energi? Kolla om vi har en ledig tjänst som passar just dig. Att jobba hos oss innebär att med positiva och sociala egenskaper förmå alla att känna träningsglädje.


På STC är du också delaktig i att utveckla verksamheten. Vi satsar mycket på att skapa förutsättningar för vår personal att ta nästa kliv. Hos oss är träning världens bästa nöje – vill du vara med och göra skillnad? Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 53.


Malmö och andra stora städer i Sverige. Stockholm och andra stora städer i Sverige. Uppsala och andra stora städer i Sverige. När du jobbar hos oss får du en rad fördelar.

Spamedlemskap ingår såklart i tjänsten. Du får dessutom bland annat rabatter på skönhetsprodukter, . Tycker du om service och äventyr? Nu söker vi dig som vill vara med och ge våra gäster bästa tänkbara service och ett bemötande i världsklass. Om du älskar serviceyrket och vill arbeta tillsammans med härliga kollegor och fantastiska besökare – välkommen till oss på Gustavsvik! Registrera ditt cv och sök tjänster genom . Vi söker fler Personliga Tränare.


Vill du jobba med din passion? För tillfället har vi inga lediga tjänster. En annan sak som skulle kunna bidra till att studenter, arbete i hemmet föräldrar, full tillgång till rättsliga hiring firmorna. Men det gjorde inte att jag var redo att Lediga Jobb Göteborg Gym.


Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för träning och service. Vi är ett starkt team med uttalade värderingar som är glädje, passion och omtanke. Samtliga tjänster tillsätts löpande med start omgående.


Ange vilken tjänst du söker i rubriken. Vi har varmvattenbassäng för träning och avslappning, modernt utrustat gym och bastu. Mälargården Rehab Center har ett multimodalt kompetent rehabiliteringsteam bestående av läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kurator, sjuksköterska, undersköterskor, logope rehabiliteringsassistent, psykolog, koordinator .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.