torsdag 26 november 2015

Armeringsklippare

Leverans i början på december. Armeringsklippare på 18V med vridbart 340° klipphuvud för klippning av armeringsjärn upp till mm. Kraftfull sladdlös 18V armeringsklippare avsedd för armeringsjärn upp till mm. Spänning, 230V, 230V, 230V, 230V. Vikt, kg, kg, kg, 2kg.


Diameter, 4-mm, 4-mm, 4-mm, 4-mm.

Lagerstatus: 1-vardagar. ARMERINGSKLIPPARE BENDOF DC-20-MX. Kontakta din Brädgård för att hyra denna produkt! MAX PJRC1är en armeringsklippare på 22V med roterbart huvud för klippning av armeringsjärn upp. Hitachi DC-16MBär en armeringsklippare på 18V med vridbart 340° klipphuvud för klippning av armeringsjärn upp till mm.


Mycket kraftfull och snabb . Svängbart huvud gör det möjligt att klippa. Säljer nu min Bendorf DC-20MB armeringsklippare då den pga avslutat projekt inte kommit till användning. Klippkraft: ton Vikt kg.

Maskinen har därför blivit liggande sedan inköpsdatum och ligger därför kvar i obrutna förpackningar. Eftersom maskinen är helt oanvänd och väld. Välkommen till Verktygsladan i Karlsborg, när du behöver ett bättre verktyg.


Vi säljer verktyg som används av hantverkare över hela världen, de är tillverkade för att möta de högsta anspråk och för att klara flera års daglig användning i en tuff miljö. Våra kunder är privatpersoner, företag och organisationer som kräver lite mer . Kapacitet i stål Ømm . Click here to find similar products. Nytt sortiment från MAX! Najmaskiner, armeringsklippare och spikpistoler.


Behöver hyra en armeringsklippare som klarar 16mm järn kväll. Vem brukar vara billigast, eller på annat sätt bäst att hyra av. Se marknadens bästa sidor nu! MAX är en ledande internationell tillverkare av byggverktyg och kontorsprodukter.


Med mer än års erfarenhet av tillverkning, har det japanska företaget. Maskinskisser - Sprängskisser på nätet för småmaskinser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.