måndag 23 november 2015

Biltema elverk g 1000

Bränsle: Blyfri oktan. Tankvolym, brutto: liter. Kontinuerlig driftstid vid 1 belastning: h. Modellbeteckning: Lågeffekts strömaggregat G 700I Bensinmotor: Modell: XY139F-6.


So far i have had no problems with it but if that should change.

Effektuttaget ökas under en kort stund då elverket belastas för att underlätta start av strömförbrukare som kräver mer start- ström. Ska användas enligt instruktionerna i denna manual. Elverket får inte kopplas ihop med befintligt elnät eller med andra elverk.


Därför är testresultaten för detta reservelverk inte kompletta. Einhell BT-PG 7gick . Kan användas till känslig elektronik såsom TV och dator. Statorlindning av 1 koppar.


Vi har en del strömavbrott här ute på landet och jag har nu funderat på att köpa ett elverk som kan driva framför allt vattenpumpen men även.

Sv: Elverk Kolla bara så att det går att använda till känslig elektronik i husbilen. Skall vara ett inverter elverk. Storleken beror som Bonath säger på din förbrukning och skall du inte ha microugn eller kaffekokare på 2volt. Vill du vara säker på att inte huset blir kallt och mörkt vid strömavbrottet efter nästa storm?


Eller du kanske vill köra eldrivna maskiner bortom nätströmmens räckvidd? Du kanske bara vill höja livskänslan och äta rostat bröd till frukost i husvagnen? Då kan du behöva ett elverk.


Vi Bilägare har provat fem små . Manualer och andra dokument. Grymt skönt att kunna ladda på fältet! Testade min brors billiga Herculesagg från Bauhaus 2-takt 995:- högljutt och rykande, . Jag går i tankar att köpa ett elverk på ca 2kW. Mammuth har fördelen med liter större tank.


Men jag hittar inget på nätet ang kvaliteten på detta elverk. DIGITAALINEN SÄHKÖGENERAATTORI. Biltema Nordic Services AB. Blir man impad när båtgrannen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.