fredag 27 november 2015

Troax förrådsväggar

Förrådsväggar av nät har många fördelar. Du kan välja mellan flera Troax system med olika säkerhetsnivå. Troax Safe är våra absolut säkraste system för förrådsväggar. Troax is a leading manufacturer for machine guarding and industrial storage solutions.


We also specialize in security mesh doors, pallet rack backing and more.

På Axelent vill vi göra vad vi kan för att förebygga att detta sker genom säkra och starka lägenhetsförrå men om och när det inträffar också ha möjlighet att snabbt agera och återställa de förrådsväggar som skadats eller förstörts. Vi kallar det Axelent Bygg Assistance. Tjänsten innebär att vid inbrott i förråd ska Axelent . TROAX lätta och starka nätpaneler har en viktig uppgift: Att göra ett område säkert. Deras system är genomtänkta och välutvecklade för att klara höga påfrestningar.


Troax Classic, Medium förrådsväggar från Troax Nordic AB. Avsedda främst som lägenhetsförråd på vind eller i källare för flerbostadshus där höga krav ställs på säkerhet.

Troax är Europas ledande leverantör av inomhusskyd förrådsväggar , nätväggar, egendomsskyd lägenhetsförrå garageburar, industriväggar med mera. Tillsammans med en mängd olika utföranden . Störst på begagnade byggvaror, byggmaterial, belysning, möbler och inredning! Troax -gruppen finns idag representerat i över länder varav som egna säljbolag samt produktionsanläggningar i Sverige, Englan Italien och Kina. Maskinskyd förråds- och lagerväggssystem, näthyllor samt rasskydd för pallställ är våra produkter för industrin.


Till bygg- och fastighetsmarknaden tillverkas och säljs lägenhetsförråd samt låsbara garage. Det nya systemet blir ett yngre syskon till Safe UX55 som länge har varit ett SSF -certifierat system för förrådsväggar på marknaden. Safe UX5har en helt ny dörr och en smart design, i övrigt bygger det på samma starka väggpaneler . HBVs uppgift som inköpscentral är att för sina medlemmar ingå, tillhandahålla och administrera ramavtal. I detta ramavtal har HBV mot leverantören . Vårt eget förpackningssystem som innebär att vi placerar alla våra förrådsväggar ståendes på.


Axelents källar- och vindsförråd är säkra, flexibla och ger . Boverkets föreskrifter om funktionskontroll av. Om garage ventileras med självdrag och golvarean är större än mbör. Välkommen till vår monter B03:så kan vi berätta mer om egendomsskydd och de många fördelarna med förråd av nätväggar.


Det är inte en slump att fastighetsägare i världens storstäder och byar väljer att inreda hyresgästernas förråd med våra förrådsväggar.

De ger bra ljus och ventilation i kombination med hög . Vi har nu startat renoveringen av lägenhetsförråden på Skottårsgatan i Kortedala. Arbetet utförs av företaget Troax som byter ut samtliga förrådsväggar. En container finns på plats för hyresgäster som vill slänga någonting i samband med förrådstömningen. Har du frågor om renoveringen, vänligen kontakta kvartersvärd Pär . Möjlighet att låsa gallerdörr med hänglås. Cykelställ i över och underställ.


CachadDina moderna industriprocesser är säkra, när ingen annan än behörig personal har åtkomst till företagets maskiner. Speciellt lämplig för förråd och andra utrymmen som skall skyddas mot insyn. Dörren levereras komplett med tillbehör och kan enkelt anpassas till olika utrymmen.


Vänster- eller högerhängd. Dörrsektionen fungerar även frikopplad från . Styr och Regler Reglerteknik AB. Lösullsisolering FEAB Fastighetsenergi. Membranisolering Binab AB.


Utrustning för brandskydd: Enligt myndigheters krav och brandskyddsdokumentation. Levereras med låshus och ILOC – låssystem. Troax förrådsväggar med täta väggar och dörr från golv till tak. Stål – miljövarudeklaration skall inhämtas från leverantör. Gallerväggar av metall typ Troax eller likvärdigt.


Golvbeläggningar: Betong. Väggar: Målas i regel inte. OMålning med Alcros miljömärkta produkter eller likvärdigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.