tisdag 24 november 2015

Lackfräs fönster

Men är du köpsugen på en ny maskin så är ju imponeringsfaktorn enorm med en Lackfräs , man skulle nog kunna ta inträde av folk bara för att dom skulle komma o. Köp en sänksåg samt en lackfräs om du skall renovera trappen. Den är väl egentligen tänkt till lite mindre jobb typ dörrar trappor fönster. Löser problemet vid renoveringen Använd för miljöskonad borttagning av lack och färg från träytor så som trappor, dörrar och fönster.


Du kan även använda den för bearbetning av obehandlat trä och bearbetning av falsar och fräsning längs kanter.

Eller på andra ställen där man vill ha trärent? För miljöskonande borttagning av färg och lack från plana träytor (t.ex. trappor, dörrar och fönster ). Lämpar sig även för bearbetning av obehandlat trä. För användning på svårtåkomliga ställen, t. Upp till tidsbesparing jämfört med konventionella arbetsmetoder. Men om du har tiden och energin, ska du veta att gamla fönster i regel är i bättre skick än vad de vid en första anblick ser ut att vara.


Då kan det helt klart vara lönsamt att. Har du fräst bort färgen med lackfräsen behöver ytan normalt inte efterbehandlas med sandpapper.

Notera att det är nödvändigt att du . Lackfräsen tar effektivt bort färg som annars hade krävt många timmars slipande med slipmaskiner. Lackfräs , Trappfräs, handhållen. LF 7S levereras i en pr. Kan man klara sig utan denna vid trapprenovering? Vinkelslip, 1-fas, 1mm, Dia 175mm, 5. Spackelslipmaskin ABS, 1- fas, kg.


Betongslipmaskin Flex, kg. Handöverfräs, 1-fas, kg. Den gamla vackra trappan är nersliten och behöver repareras med varsam hand. Anslutning för utsugning möjligt. Låter det jobbigt - eller kanske till och med oöverstigligt?


Med en lackfräs går arbetet nämligen både lite lättare och lite fortare. Användningsområde: Ett effektivt sätt att ta bort färg och lack. Samtliga priser uppges exkl moms. Villkor för hyresförsäkring och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.