torsdag 19 november 2015

Pris farma skogsvagnar

Idag är FARMA norra europas ledande producent av vagnar för skogsbruk och är kända för sitt stora sortiment. Farma erbjuder vagnar för den lilla skogsägaren upp till professionella bolag. Klicka på din modell för mer . En huggarvagn för Dig med den lilla traktorn som inte har behov av ramstyrd vagn.


Liten smidig kranvagn från Farma , Hydraliska stödben,. Starkran med hydraulisk sväng (ny kolv).

Mitt skogsintresse ledde in tankarna på att tillver- ka en skogsvagn. Sagt och gjort den första FARMA vag- nen ritades fram på fabriksgolvet. Vi hjälper dig att få lönsamhet i ditt arbete.


Kvalitén var väl till att börja. Generation är utvecklad av skogsbrukare för skogsbrukare. Där hanteras reservdelar, tekniska service frågor och support. Skogskranar Från 8-5m. Dessutom är vi återförsäljare för Kranman.


Märke, Farma HUGGARVAGN DIREKT LEVERANS CT-3-S SPAK EL ON.

Uppställningsplats, MASKIN VÄST AB KARLSTAD. Vi har idag marknadens bredaste utbud av modeller och tillbehör. FARMA har funnits på den finska marknaden i år! Beställ din FARMA skogsvagn med kran idag och du får en . Erbjudande - NC - Huggarvagn skogsvagn.


Tyskland - Ansbach ( Bayern ). Schwarzmüller AZ N01A Holzanhänger Ton Achse. Finns en Farma 6t med griplaster til et bra pris ca tkr. Bild Vet från annat forum at manga er nöjda med den. I andra enden av skalan finns ju en driven vagn från kranmanforest.


FARMA är idag en av Europas mest sålda skogsvagnar. Det beror inte främst på nå- gon unik design utan på att vi varit duktiga på att hålla nere priset till kund. AS FORS MW står för kundorienterade produkter, kvalité och konkurrenskraftiga priser.


En fantastisk kvalitet till ett oslagbart pris har gjort FARMA till Europas absolut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.