torsdag 19 november 2015

Renovera generator pris

Har du en trasig generator du vill renovera kan du komma in med den till oss på Ringvägen 153. Vi renoverar och säljer nya. I vissa fall behöver bara ett mindre kol byte göras och din generator kan fortsätta jobba i din bil.


Du medelas om pris och tidpunkt när renoveringen blir klar. Vi utför även regelbundet priskontroller mot våra konkurrenter för att säkra att våra priser är attraktiva och låga. Tycker du att vi har fel pris på någon produkt?

I vår butik i Nacka provkör vi din startmotor eller generator gratis och här har vi även Stockholms största showroom för belysning. Oftast blir vi klara med generatorn under dagen om vi får in den tidigt på morgonen. Specialisten på startmotorer, generatorer , batterier och belysning för bil, båt, marin,. Kampanjer och utgående artiklar till extra bra priser!


V50:in är en enkel bil o just generator har bara en funktion. Lite mindre utrymme i Vbara. OK att renovera den befintliga ? Generator - renovera eller nytt ?

Renovera eller köpa ny generator. Motorbyte - rimligt pris ? Har du startproblem eller en bil som inte laddar? Kom in med bilen eller aggregatet löst så provkör vi i testbänk för att lokalisera felet.


Vi återkommer sedan med. Utbytessystem - fördel för dig. Vi tillämpar utbytessystem för att kunna leverera en renoverad aggregat till dig innan du returnerar din gamla. Lägre priser med utbytessystem eftersom du byter in din gamla.


Observera att alla våra utbytespriser på startmotorer och generatorer förutsätter att vi får . Amp generator i Volvo 740. Håller på att roddar med den kassa bränslenivåvisningen i min gamla bil. Kommer att handla här igen om det behövs Läs mer.


Noterar att den lever rövare och det gick . Bilen står nu hos en Åf i landet, och de byter ju till ny orginal, vad kostar en sådan. Vi är specialister inom bilelektrisk utrustning och har det mesta i bilreservdelar och biltillbehör, både till startmotorer , generatorer, bilar och arbetsfordon. Kontakta oss gärna för en mer detaljerad presentation av vårt sortiment.


Jag är lite nyfiken på hur generator och startmotor fungerar på en mc?

Går de att renovera eller är det bara att köpa nytt? På bil vet jag att det oftast är lindningarna eller kolen som strular. Hej Jag undrar om det finns någon bestämd intervall på byte eller service av generatorn.


Min bil har gått 18k mil nu och inga problem med generatorn ännu. Men hur länge håller kolen. Kan man byta bara kolen eller är det byte av hela generatorn som gäller. Vore trist att bli utan laddning under någon av . Så jag skulle behöva en ny, men vad är det för generator som sitter?


MB har samma generator , men de slutatde tidigare med dessa pga problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.