onsdag 25 november 2015

Blocket annons hur länge

Genom att godkänna dessa. Priset på annonsen är beroende på kategori. Varför krävs ett svenskt organisationsnummer för att lägga in en annons ? Hur gör jag om jag vill teckna ett volymavtal, köpa displayannonsering eller andra.


Principen att skriva det viktigaste först gäller även här, många gånger får man inte så lång tid på sig att fånga läsarens intresse.

Sen skickas en påminnelse till säljaren med frågan om han vill förnya annonsen. Det är sååå störigt med säljare som inte kan ta bort sina annonser när grejerna är sålda. Jag har varit klantig och använt mäklarbilder i en. Jag hittar inte min annons, var är den?


Frågan lyder, hur f-n skall man skriva en blocket annons utan att utlänningar frågar sista priset kompis osv! Blocket vet ju inte om varan blivit såld. Frågan man bör fråga sig är hur SD fick så få röster som de fick.

Måhända att det är en korkad trå men ditt inlägg var jäklar i det bland det dummaste jag läst på länge. Min bror hade skrivit mitt nummer i annonsen men när jag såg meddelandet så började jag skratta och vi både gjorde det väldigt länge , säger Sara till Nyheter24. I meddelandet stod det så här: Hej! Såg din annons på blocket. Jag trodde att det var någon jag . Det behöver alltså inte vara någon kvällstidningsrubrik som överdriver i onödan, men varför inte komma med någonting kreativt så länge du lever på rätt sida av den moraliska gränsen?


Försök även att utforma . Om du gör fel upplevs kanske din bil som mindre intressant och förblir osåld under lång tid. Men gör du rätt kan den bli såld samma dag som annonsen sätts in! Hon skrev en kort beskrivning av sig själv, hur gammal hon var, vad hon jobbar med och vilken typ av boende hon är intresserad av. Hon la också ut en bild på sig själv.


Jag la upp annonsen och det dröjde inte så länge innan det kom ett sms. Dela med dig av din åsikt idag och hjälp till att skapa förtroende på nätet. Tar lång tid med processen.


FYI sa mailade jag blocket som var mycket hjalpsamma!

Biljaveln verkar anligt beskrivning vara sald minst 200t under marknadsvarde, hur javla dumma ar folk? Om man sjalv hade sett annonsen forst, kan man kopa sa billigt med samvetet i behall. Jag had einte haft något problem med det iaf. Hundkvinnan har inte hittat dem ännu, och plötsligt slår det mig med full kraft att hon naturligtvis vet var kartongerna är nu.


Så nu har jag gömt om alla kartonger på hemligt ställe ! Loggade in och såg att annonsen var borttagen, så mailade kundservice med frågan varför. Skrev en fråga till dem där jag inte håller med och ber dem förklara hur de kan göra så. Inget svar så en månad senare skickar . Hur kommer det sig att du skrev en sådan udda annons ? Jag har fått en del kommentarer via sms och e-post om att det var det roligaste de läst på blocket på länge. Har jag gjort något som är mot reglerna för jag fick meddelande av dom trots att annonsen.


Han har ju tidigare skrivit om att han plockat ut en telefon som mormor verkar ha betalt för , luktar skumraskaffärer lång väg om det här. Jag har inga problem med att ett verifieringssystem används så länge det är frivilligt och för att det ens ska göra någon skillnad måste man i så fall ändra .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.