måndag 30 november 2015

Golvslipning uppsala

Illerbrands Golv är ett fullserviceföretag inom Golvbranschen. I våra lokaler på Palmbladsgatan har vi vårt . Vi är idag verksamma i Uppsala och Stockholm med omnejd. Alla golv slits av tidens tand. Men du behöver inte lägga nytt för att ge ditt golv ett ansiktslyft.


Idag kan man slipa golv av många olika material –trä, linoleum, betong, till och med sten!

Våra medlemsföretag utför golvslipning av alla typer av trägolv. Vi erbjuder helt dammfri golvslipning med fem års garanti! Kontakta oss redan idag. Välkommen till Zas Golv.


Vi är ett företag inriktat på att bygga och lägga golv. Vi vänder oss till kunder som vill ha trygghet, kompetens och kvalité. Hjälp med att slipa parkettgolvet i Uppsala.


Vi utför golvslipning av alla . Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv.

Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv. Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som . Med över 20års erfarenhet i området är vi ett säkert val! Våra uppdrag har två års garanti och är avdragsgilla enligt ROT. Wasa Parkettservice erbjuder golvslipning och andra kvalitativa hantverkstjänster. I vår tjänst golvslipning och lackning av parkettgolv ingår: 1. Slipning sker med maskin.


Lackbehandling (2ggr) med vanlig parkettlack. Golvslipning i Uppsala - Allt om Golvslipning i Uppsala och alternativa golvslipare. Jämför och utvärdera golvslipare i Uppsala ! Vilken golvslipare är billigast och bäst? Begär gratis offerter här!


Hitta e-post, hemsida, telefonnummer, adress, tjänster och produkter. Anlita oss för golvslipning av massiva trägolv och parkett, vi erbjuder också hårdvaxolja i olika kulörer eller utan pigment. ROT-avdrag kan göras med på arbetskostnaden!


Vi skickar gärna offert på er förfrågan. Välj alternativ efter yta. Gratis, snabbt och tryggt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.