måndag 23 november 2015

Värmeväxlare fjärrvärme danfoss

Vi har ett brett program av egentillverkade lödda och packningsförseddda . Termix VVX-ID Fjärrvärmecentral för villor i fjärrvärmesystem. Att värma ditt hus med fjärrvärme kräver inte mycket engagemang. Varmt vatten levereras till din fjärr- värmecentral genom rör i marken.


I fjärrvärmecentralen överförs värmen via två värmeväxlare. Här hittar du alla våra typer av fjärrvärmecentraler.

Klicka på den som finns i din fastighet så kan du lära dig mer om hur den fungerar. Gemina Thermix användarhandledning. SweTherm RFD användarhandledning.


Danfoss ECL100M Danfoss ECL 100M instruktion. Värmeväxlare (varmvatten). För låg temperatur på inkommande fjärrvärme (skall vara minst 60oC vid förbrukning ). Varmvattenregulatorn (REG) är . Fjärrvärmecentralen är försedd med passbit och givarfickor för montage av värmemängdsmätare samt horison- tellt monterade smutsfilter på samt-.

Det kan få till följd att vissa ytor på anläggningen blir mycket heta, med risk för brännskador vid beröring. Varning för transportskador. Innan anläggningen installeras ska den kontrolleras för ev. Anläggningen får endast anslutas till fjärrvärme och inte andra värmekällor, till exempel ånga. Delar av villavärmeväxlaren kan bli så varma att beröring kan medföra brännskador.


Spänningsfall kan medföra att motorventilerna blockeras i öppet läge. Blir det kallare sköter fjärrvärme - centralen också sig själv. För att justera inomhustemperaturen används reglercentralen som sitter på din fjärrvärmeanläggning. Vid leveransen av din fjärrvärmecentral har . Mer flexibel konstruktion.


XB är en kopparlödd värmeväxlare som har utformats och konfigurerats för fjärrvärme , fjärrkylning och andra värmeapplikationer. Termometer värmesystem retur. Avstängning värme- system tillopp. Cirkulationspump radiator.


Säkerhetsventil, avtappning värme- system. Påfyllningsventil radiatorkrets. Passbit för energimätare. Sannolikheten att det ska uppstå en brist i.

Fjärrvärme till stor del är baserad på förnyelsebara bränslen och spillvärme. I kombination med väl utvecklad teknik. Kompaktväxlare IC15x2 värmeväxlare för varmvatten.


Framledning till vär- mekrets kulventil, termometer. Kallvatten kulventil, filter, backventil. I paketet ingår grundlig planering, tillverkningsprocess och testade. Vi installerar värmeväxlare för drift mot fjärrvärmenät i villor och större fastigheter.


GEMINA TERMIX värmeväxlare. Reglerventil, varmvatten (2).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.