fredag 20 november 2015

Dåliga skämt tävling

Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson drar torra skämt och ordvitsar för varandra , men de får inte. I dag är det internationella skämtdagen. Vi har därför samlat våra absolut torraste skämt och ordvitsar.


Skrattar du åt fler än två har du officiellt torr humor. Det krävs en riktigt torr människa för att skratta åt de här usla skämten. Vem vinner i schack – Bush eller Osama Bin Ladin?

Det gör Bin Ladin eftersom Bush saknar två torn. Nu för tiden är det temadagar mer eller mindre varje dag och visst undrar man vem som besitter mandat att utse alla dessa temadagar? Lilla Ida: ”Vad var det? En samling torra skämt som verkligen får dig att trilla av stolen av skratt.


Läs de allra bästa torra skämten här. Man brukar ofta säga att torra skämt är platta, grova, vulgära eller uppenbara. Berätta ett skämt -dagen.


Något som brukar kunna få många att skratta, även om de ofta upplevs som dåliga , är ordvitsar. Du funderar inte på att anmäla dig?

Nej, det finns ingen plan än på att tävla i SM. Jag gör det mest för att det är en kul grej och för att många verka . Jag kom nyligen på en ide till en tråd som jag tänkte testa :) Iden går helt enkelt ut på att man postar dåliga skämt här :) Alla nedvärderande skämt (blondinskämt etc) , rasistiska och andra istiska skämt undanbedes. Det var en gång en Bellman, en rysk och en tysk.


De skulle tävla om vem som kunde spotta längst. Tysken spottade 1meter och tysken spottade 2meter. Bellman spottade och ingen av dem såg vart den kom. Fan, svenskarna ha lurat oss!


Av någon anledning så drar jag på smilbanden varje gång jag tänker på den här! Tror jag är rätt ensam om att tycka den är rolig dock! Skämt som är så dåliga , att dom blir bra!


Kanske ska tilläggas :P Bara riktiga lågvatten-märken räknas! Hahah den var ju så sjukt dålig så den blir grymt jävla kul :D hahahahahahahahah :laugh:. Men en kväll hade man en tävling på krogen: Den som kunde få hästen att skratta skulle få bjuda alla sina vänner på en öl. Glenns sista skämt är bara så uselt! Tagga någon som garanterat skulle förlora i det här!


Jag vill kunna skämta om allt. På en sportbar på Göteborgs central möter vi fyra kompisar, Sebastian Hess, Erik Jensen, Petter Pettersson och Thomas Jansson, vars hängivenhet inför den goda dåliga vitsen är något. Anna Charlotta Gunnarson har fått en inbjudan att tävla i ordvits-SM, men tackat nej.

Har samlat ihop en bunke dåliga alternativt torra skämt , änjoj. En fiskare fick en gädda på tre kilo. Vad hände han som svalde en lampa.


Då kommer du älska den här samlingen riktigt sköna gbg- skämt. Vet du varför bagaren inte hade recept?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.