fredag 27 november 2015

Renta hinnasto

Meiltä aina oikeat koneet, laitteet, telineet ja sääsuojat, logistiikka sekä asennus- ja purkutyöt. Olemme lähellä ja helposti tavoitettavissa, joten paikallinen saatavuus on aina taattu. Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita.


Lataa hinnastomme alla löytyvästä linkistä. Suomalainen konevuokraamo. Työmaatilat rakennusliikkeille ja teollisuudelle.

Rentan oma, asiakkaiden kanssa kehitetty tila- ja kalustejärjestelmä. Lisäämme vuokrattavien tilayksiköiden määrää jatkuvasti. KOTKA, Huumantie halli 4. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ja mahdollisiin painovirheisiin. ROVANIEMI, Isoaavantie 8. Aidosti valtakunnallisesti.


Siellä, missä rakennetaan ja luodaan uutta. Renta Easyssä käyttäjälle on mahdollista antaa yritystunnukset kaikille työntekijöille.

Pääkäyttäjälle annetaan kaikki yrityksen tiedot (tilausoikeus, hinnat , kaikkien työmaiden vuokrakalusto ja vuokraushistoria), mutta muille on mahdollista antaa räätälöidyt tunnukset. Tunnukset voidaan antaa tarvittaessa vain yhdelle . Renta Hämeenlinna on konevuokraamo, josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa! Sovelluksen käyttöoikeuksilla voidaan rajata, että Rekisteröityneen Asiakkaan Käyttäjän tekemät . Mahtaako Ramirentin ja Cramon osakekannat reagoida tällaiseen nopealla syklillä?


Vuokraamo Kone- Rent Oy on täyden palvelun konevuokraamo. Tutustu palveluihin sivuillamme ja ota yhteyttä! Ota yhteyttä, mietitään sopivat rakennuskoneet yhdessä!


Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Raisiossa. Scandia Rent on suuri ja luotettava täysin kotimainen autonvuokrausketju. Myös sijaisauto- ja minileasing-palvelut.


Viikonloppuhintaan saat auton käyttöösi pe klo - ma klo 10. Hinta sisältää 3ajokilometriä. Vakuutuksen omavastuu on 5euroa. Maksutapa: luottokorttimaksu.


Vuokraushinnastot henkilöautoille, minibusseille, pakettiautoille, kuorma-autoille, peräkärryille ja muille vuokrattaville tuotteillemme. Renta Groupin synnyn taustalla on useita henkilöitä, joilla on pitkä kokemus toimialalla sekä rakennussektorilla kokenut pääomasijoittaja.

Vuokraa SUP, kajakki, kanootti tai puinen soutuvene! Yhtiö palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaita paikallisten . Renta Group Oy tarjoaa laajan valikoiman rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokrauspalveluita.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.