tisdag 24 november 2015

Däck erbjudande

Ett stort utbud av marknadens säkraste däck och kompletta hjul hittar du hos oss. Vi erbjuder däck från världsledande varumärken som Continental, Gislave Pirelli och Nokian Tyres. På DÄCK3får du alltid låga priser på sommardäck, vinterdäck och fälgar.


Snabb och smidig leverans hem till dig eller till den verkstad du själv väljer. Gummi är en färskvara och den rekommenderade livslängden för däck är högst sex år från tillverkningsdatum. På sidan av däcket finns en fyrsiffrig tillverkningskod.

Prisuppgifter: Hjulskifte 2kr. De två sista siffrorna anger tillverkningsår. Har du frågor vad gäller däckbyte, vinterdäck, dubbdäck mm. Handla tryggt och enkelt.


Räntefritt och professionell personal. Kompletta hjul med däck och fälgar - Alltid fri frakt. Köp här och spara upp till ! Nordiskt sortiment för svensk vinter! Köp kompletta hjul - Spara upp till !

Här kan du köpa däck och fälgar och boka tid för däckskifte. Vi har ett brett sortiment av vinterdäck och sommardäck och hjälper dig hitta rätt däck. Köp eller byt till bra däck , fälgar och hjul hos Euromaster billigt online eller på verkstad.


Hos oss på Citydäck kan du handla online snabbt säkert och billigt. Sommar- och vinterdäck hos Vianor - specialister på däck och bilservice! Stort utbud av däck och tjänster så som däckbyte. Hitta din Däckonline rabattkod här!


Vinterdäck till bra priser. Däck och fälg till Skruvade priser! Kolla in vårt breda sortiment av billiga däck och fälgar online från välkända tillverkare.


Det finns mängder av olika däck att välja mellan. Och du hittar nästan alla här hos oss. Sommardäck känner du säkert redan till, men vad är skillnaden på friktionsdäck och dubbdäck vid vinterunderlag? Jo, friktionsdäcken saknar mycket riktigt dubbar men är i övrigt anpassade för hala vägar.


Att ha rätt däck på bilen är bland det viktigaste du bör tänka på, både för din och andras säkerhet. Valet av däck har dessutom stor påverkan på vår miljö. Däcken får du monterade och klara på din bil till ett fast pris!


Priserna kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtal.

Alla priser är inklusive montering, balansering och miljöavgift. För hjulskifte på bil tillkommer 200:- . Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Vid köp av Continentaldäck ingår fri vägassistans.


Händer det något med dina däck behöver du bara ringa ett journummer. Fråga efter fri assistans när du köper dina Continentaldäck. Kom in i vår butik, skicka ett mail eller ring oss på: . Missa inte vinterns bästa. Vi riktar och reparerar . Tänk då på att bilens säkerhet, prestanda och komfort i hög grad påverkas av vilka däck du väljer. En del däck kan faktiskt vara direkt olämpliga – även om de råkar ha rätt dimensioner.


Vill du vara säker på att du får optimala däck till just din bilmodell så ska du besöka din auktoriserade Volkswagenhandlare. Om du tycker att det är svårt att hitta bra, billiga däck och fälgar i Norrköping så har du precis hittat lösningen på problemet! NordenDäck har ett mycket stort utbud på däck och fälgar i alla storlekar och modeller, så oavsett om du är ute efter ett par nya sommardäck eller vinterdäck kan du säkert hitta däck som motsvarar dina .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.