torsdag 26 november 2015

Hyra ljusslingor bröllop

Hyr Ljusslinga hos Bröllopsplatsen finner ni dekorationerna för ert bröllop. Köp eller hyr beroende på vad ni själva känner är mest passande. Vill ni däremot ha lite mer speciella ljusslingor men vill komma riktigt billigt undan , finns det massor med ljusslingor på Light in the Box. Vi beställde ljusslingor från Light in the Box till vårat bröllop och de fungerade jättebra, så vi var väldigt nöjda!


Sen har vi inte använt ljusslingorna så väldigt mycket efter bröllopet så vi vet ju . Uthyrning av allt för din fest, party, mässa, konferens.

Hyra ljusslingor kan ni göra från oss. Vi hjälper även till med leverans och montering. HÄMTPRIS, 28kr, 35kr. Obs kan även levereras, begär offert. TOTALSERVICE, 36kr, 45kr.


Obs endast vid hyra av tält med Totalservice. Det känns bara lite onödigt att köpa på sig massor med paket ljusslingor som man inte har användning för senare, så hyra vore bäst. Vårat bröllop blev jättefint där uppe, se till så att det inte blåser för mycket genom väggarna bara, det brukar ju inte vara de mest täta väggarna direkt på en loge.

Bara bröllop Bara Bröllop har UTFÖRSÄLNING både på nya och använda produkter till festfixare och giftassugna för en personlig dekorering! Alla priser nedan är inklusive moms. Hyr ljusslingor som behåller ljuset på din fest eller bröllop även när det börjar mörkna framåt kvällen. Ljusslingorna finns i olika varianter med LED- lampor i olika storlekar och former, bland annat rosformade, för att passa just det tema du har för din fest eller bröllop. Idétorka inför utsmyckningen av bröllopsfesten?


BröllopsGuiden har tips som får dekorationerna på er fest att kännas både genomtänkta och fantasifulla! Ska du ha bröllop , disco eller någon annan extra festlig tillställning, behöver du hyra ljus i Lund? Här är ett urval av den utrustning du kan hyra från oss,. Priserna avser dygnshyra fritt från lager och är inklusive moms.


Fantastisk ljusslinga med st 80cm led-stavar. Du har också möjligheten att hyra värmare som håller temperaturen behaglig under de sena festerna, och belysning med bland annat vackra ljusslingor som dekorerar tältet och skapar en magisk miljö när kvällen kommer. Hyrtältet är din genväg till det perfekta evenemanget.


Vi ger dig möjligheten att arrangera storslagna . Stolarna ligger dessutom på vagnar för en rationell och smidig hantering. Perfekt för en mängd olika inomhus- och utomhusevenemang, fester, företagsevent, klubbverksamhet, bröllop etc. ViaCia har allt för en lyckad stilfull.


Planerar du fest eller bröllop ? Skapa stämning med rätt belysning.

Vi hyr ut ljusslingor , bordsdekorationer och LED ljus till. Det är detaljerna som får en fest att gå från lyckad till succé. Varför inte komplettera med inredning för att höja stämningen på festen. Vi har allt från ljusslingor till kristallkronor, värmare och scenpodier, barer och kylar. FRÅGOR OCH SVAR OM BRÖLLOPET, del 1. Belysning på bröllop och fester - den viktigaste delen av dekoreringen!


Belysning är det viktigaste elementet för att få rätt stämning på festen! Vi säljer och hyr ut belysning för alla fester och tillställningar, oberoende av ort. Att hyra belysning av oss är enkelt och förmånligt. Här hittar du våra ljusslingor som passar för året runt-bruk.


Slingorna finns i alla möjliga modeller och de passar perfekt när du ska göra i ordning för fest, kalas eller bara vill pigga upp vardagen. Klicka dig fram mellan de olika slingorna och hitta den eller de som matchar stilen, inredningen eller dukningen hemma hos dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.