torsdag 26 november 2015

Reservdelar alko snöslunga

Snö slungor olja till snökedjor: I AL-KO -online Shoppen hittar du användbara tillbehör för snöslungor till rimliga priser. Större mängder snö fixar AL-KO -snöslungorna med hjälp av starka OHV- bensinmotorer och omkopplingsbar fyrhjulsdrift. OHV-tekniken möjliggör en hög prestation vid låg förbrukning, tack vare de överliggande ventilerna. Exempelmodeller för detta ändamål är: snöslunga AL-KO SnowLine 5II och snöslunga AL-KO.


Vår snöslunga är idealisk för den bekväma snöröjningen runt huset och gården samt mindre parkeringsplatser och avställningsytor.

Med den blir den ansträngande vintertjänsten en enkel uppgift i den friska luften. Echo, Flymo, Fort, Garage 2 Garden Fox. Kohler, Kränzle, Lescha, McCulloch, MTD. Med grovt mönstrade gummihjul ha. Beroende på vilken typ av snö du ska röja så kan SnowLine 620E II kasta upp till meter och hjuldriften gör att snöslungan alltid tar sig framåt i den riktning du önskar.


AL-KO SnowLine 620E II är en prisvär bensindriven tvåstegssnöslunga med generöst tilltagen arbetsbredd på cm. Snöslungan kastar upp till meter.

SnowLine 7E är ett utmärkt redskap för ytor med mycket snö. Med sin kraftiga motor har snöslungan inga problem att kasta mycket snö, långt. Hmm där Du stavar U me å, har Ni väl mycket snö på vintern, jag skulle välja en slunga som det finns reservdelar lättillgängliga på orten i första hand. De mönstrade hjulen gör att slungan får ett bra grepp i snön. Utkastet är roterbart i 1grader och slungan har växlar framåt och två.


Hos oss kan du köpa reservdelar och tillbehör till dom flesta märken inom ovanstående områden. Det vi inte har på hyllan kan vi beställa hem. Vi är huvuddistributörer av Alko -Ginge reservdelar i Sverige.


Vi arbetar med hög servicegrad och. Bäst i test blir Snow Line 6II från AL-KO som är en tillförlitlig snöslunga och har en hög prestanda samt god funktionalitet i relation till prislappen. AL-KO Snow Line 7som är våldsamt kraftfull när den behöver och gör pudersnö av den mest elakartade snösörja.


Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga.


En snöslunga sparar både din tid och din energi. Inte så konstigt att snöslungorna har gått åt som smör i solsken de senaste vintrarna.

Beroende på snön du skall röja så kan AL-KO ´s SnowLine 620E II kasta upp till meter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.