torsdag 26 november 2015

Reservdelar samsung s6

Har din mobil gått sönder och du behöver LCD eller strömbrytaren till Galaxy S, så har du kommit rätt. Vi har alla reservdelar du kan behöva. Det och mycket annat att reparera din telefon med hittar du hos oss. Reservdelar till Galaxy S6.


Handla dina reservdelar till din Galaxy Shos Mobilpart.

Alla har vi nog tappat telefonen någon gång. Det är lätt att skadan uppstår, men skadan är även lätt att laga. På Nordicbox har vi ett bra utbud av bra reservdelar som laddkontakt, hemknapp, simkortshållare, glas, flexkablar, kameralins och kameror som återställer din mobiltelefon till nyskick på bara ett par minuter. När du handlar hos oss försäkrar du dig inte bara om att du får . Har din LCD display gått sönder så är det enkelt och billigt att byta den till en ny.


Byt ut trasiga och defekta delar mot nya. Glöm inte köpa verktyg för enkel demontering av mobilen och montering . Välkommen att beställa redan idag!

Fynda Mobiltillbehör i massor av auktioner. OBS: Express Service inom 30 . Jämför priser och läs recensioner på Mobiltillbehör. Vi Direktimporterad för att få rätt priser och de nyaste produkterna först.


Tappade min samsung sedge i vattnet för ett tag sen, nu har den legat nån månad men tog och bytte batteri och laddningskretsort för ett tag sen. Tillgång till samtliga knappar, kamera, laddning etc. Samsung Galaxy SLCD byte.


Skicka en order direkt härifrån på Elecparts. Detsamma en reparation i en verkstad. Många har blandade erfarenheter med workshops. Priset är högt, kanske försäkringen inte täcker, och det kan ta veckor innan du har din Galaxy Stelefonen igen. Fri frakt, flera betalsätt och Trygg E-handel certifierade.


Stort utbud av billiga mobilskal, fodral, skärmskydd i härdat glas. Tillverkarens artikelnr, Belkin F8M985bt3. Antal i förpackning, st.


Displayskyddet är något mindre än skärmens faktiska storlek.

Detta krävs för att det ska sitta bra på telefoner med böjd skärm eller fasade kanter. Registrera dig här och ta del av intressanta erbjudanden! Take a look at our website and take advantage of our promotions and great prizes!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.