måndag 23 november 2015

Jula ångtvätt

En ångtvätt ersätter starka kemikalier i kampen mot smutsen. För många är städning ett trist och tungt arbete, men med smarta lösningar som ångtvätt kan detta förändras. Vi ska väl kanske inte påstå att en ångtvätt gör städningen till något roligt, men det blir i alla fall väsentligt enklare. Igår köpte jag en ångtvätt från jula.


Har haft ögonen på den länge men inte funnits på lagret.

Jämför priser och läs recensioner på Dammsugare. Välkommen till PriceRunner! Var sugen på att testa Biltemas ångtvätt men tror inte man kommer åt på så många ställen med den.


Känns som den levererar ganska bra med tryck och ånga men där man inte kommer åt att eftertorka gör den lite eller . Bättre då med en kemblandning i sprayflaska som du sedan dammsuger upp med våtdammsugare. Senast redigerad av WaxDog tor aug . Finns ditt produkt inte med?

LIte tråkigt också att munstycket för fönsterputsning gick sönder efter en kvarts användande. Vaporone Effektiv ångtvätt för snabb och enkel rengöring av fönster, badrumskakel, mattor, kökspisen mm. Färdig att använda på minut och ger en 120-gradig ångstråle som löser upp och rengör.


Levereras med olika borstar och ett spetsigt munstycke, slang och fönsterskrapa. NGTVÄTT KÄRCHER SCEASY FIX. SC med EasyFix golvrengöringsset och avkalkningspatron möjliggör rengöring utan. Rengör effektivt ditt hem! Trevlig fortsättning alla, jag vill tips alla om en liten smidig ångtvätt från Biltema, är i storlek gammal kok-kaffepanna.


Denna ångtvätt är perfekt för rengöring av länkar, boetter mm. Använder i badrummet på. För att rengöra badkaret krävs det nåt med långt större kapacitet. En gratängform fungerade ångtvätten att få bort inbränd fett me men det tog återigen lång tid för att rengöra hela gratängformen. Julas egna är dock skräp.


Badkaret löste jag med att sätta en lamullshätta på en . Så får du glänsande fönster: Vänta med att putsa tills gatorna är.

Smartson testar åtta modeller från till kronor. Har funderingar på att köpa en ångtvätt för att tvätta bilmattor, klädslar osv. Hos oss finner ni ett brett utbud av olika dammsugare, robotdammsugare och dammsugarpåsar. Kompakt ångtvätt som hjälper dig att rengöra ingrodd smuts på ett hygieniskt och kemikaliefritt sätt.


För att du ska kunna rengöra ytor i alla storlekar ingår golv-, hand- och precisionsmunstycke. Bruksanvisning för ångtvätt 9W. Instrukcja obsługi myjki parowej 9W. User instructions for steam cleaner 9W.


På deras hemsida står de att den har bar och en överhettningsspärr där den. Slang, gummiskrapa, två borstar samt golvmunstycke ingår. Men nu har jag lärt att älska den. Den funkar det till mesta.


Konstiga fläckar på golvet, damm, allmän köksrengörning, uppfräshing av duschdrapperiet, lampskärmar, dörrar och hålet i vasken, (ja va den nu än heter).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.