fredag 20 november 2015

Beck filmerna lista

Vid en misslyckad razzia i Huddinge skjuts en av transportörerna ihjäl av Lennart Gavling och Bengt Hakdahl som lyckas fly från platsen. Den mördade mannen visar sig vara Martin Becks son Micke Sjögren, som han fick i unga år, och aldrig haft kontakt med. På film har han bland annat spelats av Keve Hjelm, Gösta Ekman, Jan Decleir, Derek Jacobi, Carl-Gustaf Lindstedt och Peter Haber i olika . I de senaste filmerna (uppdelat på fem omgångar) har Peter Haber gestaltat Martin Beck och Mikael Persbrandt Gunvald Larsson (filmer ). Totalt har det producerats olika Beckfilmer.


Inte ens James Bond kommer upp i den imponerande siffran.

Här hittar du samtliga filmer med Martin Beck. Beck filmernas ordning och massvis med extra material för alla Beck fans. SE hjälper dig hitta den korrekta ordningen att se filmerna i. Då är det premiär på C More.


Regisserade av Mårten Klingberg. I början av nästa år har fyra nya Beck - filmer premiär på C More. Med Peter Haber i huvudrollen, såklart. Nu har vi titlar och premiärdatum.


Vi har inte sett det sista av Martin Beck.

Med hundratals betyg på varje Beckfilm har vi en ganska klar bild av vilka fall som var vassast. Numera har Mikael Persbrandt vandrat vidare i karriären och begravt Gunvald Larsson. Gemensamt för filmerna på vår lista är att de gjordes för att gå upp på . Filmer i listan Beck : Sveriges meste kriminalkommissarie. Med Vodeville hittar du vem som visar din film och får tips på filmer du inte visste att du vill se. Börja det nya året med Martin Beck.


På nyårsdagen har den första av fyra nya Beck - filmer premiär på C More. Har ett litet fel i sin lista , här kommer rätt. Jag har faktiskt precis gått igenom hela serien, såg sista filmen idag. Lockpojken Mannen med ikonerna. Beck - Enslingen Beck - Hämndens pris.


Pensionat Pärlan Monstret The Money Man Spår i mörker. Först ut är Ditt eget blod – där Martin Beck dras in i arbetet igen då han hjälper Säpo att utreda en misstänkt terrorist. Det blir alltså en helt ny roll för Beck , vilket lockade Peter Haber. Vad som är stimulerande är att söka i djupet i en rollfigur.


Jag vet att det är stycken gjorda och jag. Denna lista har jag försökt sortera själv då det var medlemmar på det forumet som hade sammanställt en lista ! I vilken ordning kom beck filmerna ?

Mannen på taket väntar fortfarande på min att se- lista. Lika enkelspårigt som de amerikanska filmerna där hjälten oftast är en person som struntar i reglementet, skjuter först och frågar sen, får skäll från sina chefer men ALLTID får beröm mot slutet därför att han lyckas . Erbjudanden från butiker, inkluderat betalande butiker. Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden.


Visa begagnade produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.