måndag 30 november 2015

Beställa personalliggare restaurang

Branschspecifik information för restaurang. Att föra personalliggare innebär att du varje dag ska anteckna vilka som är verksamma i din lokal och när. I dag omfattas alla som bedriver verksamhet inom hotell och restaurang , frisör eller tvätteribranschen.


Nu kan du välja om man måste vara på arbetsplatsen för att . Hur fungerar egentligen personalliggare och vad är det som gäller för just din verksamhet?

Skatteverket informerar. Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor. Frisörer och restauranger är företag som använder en manuell personalliggare , ofta kallad ”gröna boken”.


Näringsidkare inom de berörda branscherna är skyldiga att löpande föra en personalliggare i sin verksamhetslokal. I liggaren ska föras uppgifter om vilka personer som är verksamma i lokalen.

Eventuellt OB noteras med automatik. Möjlighet finns självklart också att ange olika frånvaroorsaker som utbildning, sjukdom, tjänstledig, semester, föräldraledighet, etc. Appen har också en personalliggare vilket gör den till ett perfekt system för restauranger , frisörer och tvätterier. Crona Entré laddas ner via . Regeringen har aviserat att ytterligare branscher kommer att få personalliggarkravet på sig. Därför kommer vi att fokusera på att ytterligare utveckla och uppgradera vår personalliggarfunktion alltefter . PERSONALLIGGARE OCH PERSONALREDOVISNING.


Du måste redovisa vilka som arbetar i restaurangen i en särskild personalliggare. Ytterliggare en leverantör har signerat det nya leverantörsavtalet. I personalliggaren ska det varje dag antecknas vilka personer som är verksamma i din näringsverksamhet och när. Personalliggaren ska innehålla aktuella uppgifter om.


I våras utvidgades kravet till att även omfatta tvätteribranschen. Du kan också föra personalliggaren i datorn så . Hantera tillgänglighet, personalscheman och mycket mer. Beträffande byggnadsarbeten åt privatpersoner gäller i fortsättningen samma regler som hittills.

R estauranger och frisörer måste ha en s. Om du har en restaurang eller ett bageri så titta på våra tidsystem som uppfyller kraven för personalliggare. Vi har lång och gedigen erfarenhet av stämpelur och tidredovisningssystem. Kontakta gärna en säljare för att diskutera vilken stämpelklocka som passar just ditt företag bäst. Till skillnad från de branscher som har krav på personalliggare sedan tidigare, restaurang - och frisörbranscherna, kan en byggarbetsplats se ut på väldigt många olika sätt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.